ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Budva >> Praktične informacije >> Transport

Transport

 

Autobus


Postoje redovne linije prevoza do Budve iz svih krajeva Crne Gore.
Autobus do Svetog Stefana polazi svakih 10 minuta dok do Petrovca polazi svakih sat vremena .
Karte za prevoz Olimpijom expres koštaju 2,50 € po vožnji . Relacija prevoza je Budva -Petrovac i Petrovac- Sveti Stefan, polazna stanica je u Budvi
Postoje redovne linije do/od Herceg Novog i Kotora na sjeveru , Bara i Ulcinaj na jugu kao  i unutrašnjosti Crne Gore, Cetinje i Podgorica.

 

Taxi

Glavne taxi stanice u Budvi su na Slovenskoj Obali, kod poslovnice Jat Airways-a, autobuske stanice Merkur, Turističkog naselja Slovenska plaža i hotelskog kompleksa u Bečićima.
Osim taxi prevoza možete koristiti i lokalni prevoz koji saobraća na relaciji Budva-Sveti Stefan-Budva i Budva-Petrovac-Budva.Taxi je dostupan uvjek,I sa obzirom da Budva nije prevelik grad Vaše putovanje će biti kratko I takođe jeftino.


Aerodromi

Crnogorski avio prevoznik ''Montrenegro Airlines'', saobraća sa aerodroma u Tivtu i Podgorici i osim svakodnevnih letova Podgorica-Beograd i Tivat-Beograd, obavlja i medjunarodne letove: Podgorica-Ljubljana-Podgorica, Podgorica-Frankfurt-Podgorica, Podgorica-Cirih-Podgorica, Podgorica-Budimpešta-Podgorica i Podgorica-Rim-Podgorica.