ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

18-08-2017

Završen ljetnji televizijski program Na dva mora

Ideja i dobar tim – dovoljno za solidan, ako ne i dobar rezultat. A ljetnji televizijski program “Na dva mora”, koji su ove godine po treći put realizovale ekipe Radio televizije Vojvodina i Radio televizije Budva, gledaoci su rado gledali, kako na Jadranskom tako i na Panonskom moru.

13. jula 2017. u 17 i 25 minuta počela je prva emisija ovogodišnjeg televizijskog serijala. tokom 27 epizoda, u trajanju od 55 minuta sa devetog sprata jedne od Tre Canne emitovali smo 280 priloga i razgovarali sa 75 gostiju u studiju.

Cilj ljetnjeg programa je da se na ležeran, i za gledaoce prijemčiv način (uz poštovanje kvalitetnih novinarskih principa i pristupa) gledaocima predstave sve ambijentalne prednosti mediteranskog okruženja, ali i vojvođanske ravnice, brojne
zabavne manifestacije,  kulturni događaji, noćni provod, kao i veliki broj poznatih ličnosti iz javnog života, koji tokom ljetnjih mjeseci borave u Budvi i na crnogorskom primorju.

Značajan segment programa odnosi se na turistička dešavanja, razgovore sa gostima, hotelijerima i predstavnicima turističke privrede.

Zbog zanimljivih dešavanja u okruženju, tokom trajanja turističke sezone, u emisiji smo našli prostor za emitovanje priloga koji se odnose na kulturno-zabavne manifestacije i u drugim primorskim opštinama.



U vodjenju programa i pravljenju priloga sa terena ravnopravno učestvuju novinari TV Budva I TV Vojvodina. Urednice 27 emisija reaslizovanih iz Budve su Jelena Bugarski iz RTV I Dušanka Bašić Cvetković iz RTB.

Jadranski i panonski mornari završili su svoju ovogodišnju avanturu, a gledaoci do kraja avgusta mogu uživati
uz prave morske priče u emisiji Bonaca nedeljom od 21:00 na kanalu televizije Budva.