ENG | MNE

 
Smještaj Rent-a-car Izleti

Traži smještaj


Budva Online preporučuje

 • Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon - uživajte u odmoru na plaži! Hotel Poseidon se nalazi direktno na plaži Jaz.

 • Apartmani Vidikovac

  Apartmani Vidikovac

  Luksuzni apartmani sa pogledom na more

 • Apartmani Ivanović

  Apartmani Ivanović

  U srcu Budve, na samo 3 minuta hoda od Starog grada Budva. Novi apartmani Ivanovic Budva vas očekuju!

Budva Online Smještaj


Budva Online SmještajBudva Online - Budva, Crna Gora

Iz MANS-a je saopšteno da će novčane nagrade biti dodijeljene autorima tekstova, radio ili televizijskih priloga, objavljenim od 1. januara prošle do 30. juna ove godine. Najbolja istraživačka priča biće nagrađena sa hiljadu EUR, dok druga nagrada iznosi 600, a treća 300 EUR. Iz MANS-a su kazali da je cilj nagrade za istraživačko novinarstvo da istakne dostignuća istraživačkih novinara i da podrži i promoviše kvalitetno istraživačko novinarstvo u Crnoj Gori. Na konkurs se, kako su objasnili, mogu prijaviti svi zainteresovani novinari i novinarke, koji imaju dokaz da su u pripremi teksta, odnosno priloga koristili Zakon o slobodnom pristupu informacijama. Prijava na konkurs treba da sadrži kopiju objavljenog teksta ili priloga, dokaze o korišćenju Zakona o SPI (zahtjevi, žalbe, tužbe), kao i popunjen formular sa prijavu. (Informacije o konkursu dostupne su na: http://www.mans.co.me/konkurs-za-najbolju-istrazivacku-pricu/ ). Iz MANS-a su istakli da će tokom trajanja konkursa svim zainteresovanim novinarima pružiti podršku u prikupljanju podataka na osnovu Zakona o slobodnom pristupu informacijama i omogućiti im da na vrijeme dobiju podatke za istraživačku priču. „Potrebno je da autor priče podnese inicijalni zahthjev za informacijama na osnovu Zakona, dok će cjelokupan dalji administrativni postupak preuzeti MANS“, precizira se u saopštenju. Iz MANS-a su kazali da će žiri, koji čine domaći i inostrani eksperti, saopštiće odluku o nagradama najkasnije 25. jula. U slučaju da dostavljeni tekstovi i prilozi ne zadovoljavaju standarde za dodjelu nagrada, kako su naveli, konkurs će biti ponovljen. Nagrada se dodjeljuje u okviru projekta „Ka profesionalnijem i kredibilnijem istraživačkom novinarstvu u Crnoj Gori“ koji sprovodi MANS, a finansira Evropska unija kroz Program za profesionalizaciju medija u Crnoj Gori 2016.

Sobe i apartmani

Privatni smještaj na budvanskoj rivijeri od soba, apartmana, kuća za odmor do luksuznih vila. Rezervišite smještaj direktno sa vlasnikom.

Hoteli

Pronadjite apartman u hotelu u blizini mora, sobu sa pogledom na more, luksuzni apartman ili samo jeftini hotel na budvanskoj rivijeri.


Specijalne ponude i paketi 2012

Budva Online - Budva, Crna Gora

Egzotični pejzaži ne moraju uvijek biti daleki i nepristupačni. U srcu Jadranske obale Crne Gore čeka Vas Budva i Vaš odmor za pamćenje može da počne. Ovaj portal je stvoren da Vas upozna sa turističkom ponudom budvanske rivijere. Saznajte više o lokalnim atrakcijama, destinacijama, mogućnostima za ljetovanje, hotelima, privatnom smjestaju, specijalnim ponudama...
Budva.com želi Vam ugodan boravak na budvanskoj rivijeri!

Budva.com Events


Budva Online Vremenska prognoza

Danas

Trenutno
23°C

22-04-2018

23°C
12°C

23-04-2018

24°C
12°C

24-04-2018

24°C
13°C

25-04-2018

26°C
15°C


Budva.com je jedan od najboljih sajtova za online smeštaj i rezervacije u Crnoj Gori još od 1999. godine.

 

Budva.com vam nudi veliki izbor smestaja na Budvanska rivijera Crna Gora. Pronadjite i rezervisite hotel ili privatni smestaj Budva na pjenu od mora: Budva, Becici, Rafailovici, Przno, Maestral, Sveti Stefan, Petrovac... Naci cete najbolju cenu za sezonu 2012!

 

Reklame

Close