ENG | MNE

 
Smještaj Rent-a-car Izleti

Traži smještaj


Budva Online preporučuje

 • Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon - uživajte u odmoru na plaži! Hotel Poseidon se nalazi direktno na plaži Jaz.

 • Apartmani Vidikovac

  Apartmani Vidikovac

  Luksuzni apartmani sa pogledom na more

 • Apartmani Ivanović

  Apartmani Ivanović

  U srcu Budve, na samo 3 minuta hoda od Starog grada Budva. Novi apartmani Ivanovic Budva vas očekuju!

Budva Online Smještaj


Budva Online Smještaj


 • Širi se požar u Paštrovskoj gori

  Požar koji je buknuo juče u Paštrovskoj gori i dalje nije ugašen. Načelnik Službe zaštite i spašavanja opštine Budva Dragan Božović kazao nam je da je zbog neprostupačnog terena vatrogascima teže da priđu vatrenoj stihiji i ugase je.

 • Bogat umjetnički program JU Muzeji i galerije Budve prethodnog vikenda

  U galeriji "Marko Krstov Gregović" u Spomen domu „Crvena komuna“ u Petrovcu u petak, 17. avgusta otvorena je izložba "Urbane morske priče" autora Lidije Pačemske Džouns (Lidija Pachemska Jones, Makedonija) i Vernona V. Džounsa (Vernon W. Jones, Velika Britanija).

 • Plaćeno odsustvo tri dana

  Pripadnici islamske vjeroispovjesti imaju pravo na plaćeno odsustvo radi svetkovanja Kurban bajrama u utorak, srijedu i četvrtak.

 • Kupači oprezno sa morskim strujama i talasima

  Većina nas skoro cijele godine planira da ljetnji odmor provede na moru bezbrižno se kupajući i sunčajući. Međutim, more i ljetovanje kriju izvjesne opasnosti i po odrasle i po djecu, a mnogi toga kao da nisu svjesni. Ono na šta bi smo vam skrenuli pažnju su morske talase i struje.

 • Disciplinski postupak protiv policajca koji je tukao maloljetnika

  Disciplinski tužilac Uprave policije pokrenuo je protiv policajca M.I. iz Grupe za obezbjeđenje objekata, disciplinski postupak zbog toga što je tukao maloljetnika u Budvi.


Budva Online - Budva, Crna Gora

“Tom prilikom je kod maloljetnika izazvao osjećaj ugroženosti, čime je počinio težu povredu službene dužnosti iz člana 106. stav 1 tačka 4 Zakona o unutrašnjim poslovima, ponašanje u službi i van službe suprotno Kodeksu policijske etike”, objavljeno je na sajtu MUP-a. Kako se navodi u obrazloženju, 27. janara je policajac oko 21:45 časova, van službe, na sportskom igralištu koje se nalazi u naselju Adok u Budvi, ponašao suprotno Kodeksu policijske etike, na način što je fizički napao maloljetnog V.M. tako što ga je uhvatio rukom u predjelu ramena, zatim mu zadao dva udarca rukom u predjelu glave i uputio mu prijeteće riječi: „Zvaću ti kolege, odraćemo te“. Vijesti su ranije objavile da je policajcac morao da prođe dodatne treninge o dječjim pravima, ali i jednodnevnu obuku na temu Etički kodeks. Na dodatnu obuku poslao ga je šef Odsjeka za štićene ličnosti Dragan Blagojević, koji je prihvatio preporuke Savjeta za građansku kontrolu rada policije. Za njega je organizovana i obuka o posljedicama koje proizvodi nasilje prema djeci, učio je o smanjenju nasilja prema djeci u svim okruženjima, jačanju zaštite djece, posebno njihovog fizičkog i mentalnog zdravlja, poštovanju osnovnih prava djece i relevantnih standarda. O događaju se nakon što se desio izjasnio i državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, koji je procijenio da nema elemenata bića krivičnog djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Sobe i apartmani

Privatni smještaj na budvanskoj rivijeri od soba, apartmana, kuća za odmor do luksuznih vila. Rezervišite smještaj direktno sa vlasnikom.

Hoteli

Pronadjite apartman u hotelu u blizini mora, sobu sa pogledom na more, luksuzni apartman ili samo jeftini hotel na budvanskoj rivijeri.


Specijalne ponude i paketi 2012

Budva Online - Budva, Crna Gora

Egzotični pejzaži ne moraju uvijek biti daleki i nepristupačni. U srcu Jadranske obale Crne Gore čeka Vas Budva i Vaš odmor za pamćenje može da počne. Ovaj portal je stvoren da Vas upozna sa turističkom ponudom budvanske rivijere. Saznajte više o lokalnim atrakcijama, destinacijama, mogućnostima za ljetovanje, hotelima, privatnom smjestaju, specijalnim ponudama...
Budva.com želi Vam ugodan boravak na budvanskoj rivijeri!

Budva.com EventsBudva.com je jedan od najboljih sajtova za online smeštaj i rezervacije u Crnoj Gori još od 1999. godine.

 

Budva.com vam nudi veliki izbor smestaja na Budvanska rivijera Crna Gora. Pronadjite i rezervisite hotel ili privatni smestaj Budva na pjenu od mora: Budva, Becici, Rafailovici, Przno, Maestral, Sveti Stefan, Petrovac... Naci cete najbolju cenu za sezonu 2012!

 

Reklame

Close