ENG | MNE

 
Smještaj Rent-a-car Izleti

Traži smještaj


Budva Online preporučuje

 • Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon - uživajte u odmoru na plaži! Hotel Poseidon se nalazi direktno na plaži Jaz.

 • Apartmani Vidikovac

  Apartmani Vidikovac

  Luksuzni apartmani sa pogledom na more

 • Apartmani Ivanović

  Apartmani Ivanović

  U srcu Budve, na samo 3 minuta hoda od Starog grada Budva. Novi apartmani Ivanovic Budva vas očekuju!

Budva Online Smještaj


Budva Online Smještaj


 • Trijumf Jadran Carina u Budvi

  Vaterpolisti Jadran Carina pobijedili su večeras ekipu Budve 14:3 (2:1, 4:0, 4:0 i 4:2), u utakmici 13. kola Triglav Regionalne A1 lige.

 • Krapović ne pristaje na ultimatum WTE

  Kompanija WTE je zainteresovana za saradnju sa Opštinom Budva na rješavanju nastalog problema oko plaćanja duga za izgradnju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, ali uz poštovanje ugovornih obaveza, što bi značilo izmirenje oko 19 miliona eura koliko, prema računici te firme, iznosi dosadašnji dug opštine Budva.

 • Od sjutra jedna traka Mediteranske u funkciji

  Predsjednik opštine Budva, Dragan Krapović kazao je da se otvaranje Mediteranske ulice očekuje sjutra i da će saobraćaj biti uspostavljen jednosmjerno.

 • Dramski trougao u partnerskim odnosima

  Predavanje o mentalnom zdravlju na temu "Dramski trougao u partnerskim odnosima", u organizaciji Kluba zdravlja Boka, održaće se sjutra, u terminu od 19 časova, u hotelu Tre Canne.

 • Budva večeras protiv Jadran Carina

  Utakmicama 13. kola danas će biti nastavljeno takmičenje u Triglav Regionalnoj vaterpolo A 1 ligi.


Budva Online - Budva, Crna Gora

Nakon reprezentativne pauze danas se nastavljaju takmičenja u Triglav Regionalnim vaterpolo ligama A1 i A2. U A1 ligi u crnogorskom derbiju igraće Budva i Jadran Carine od 18 sati. Kotorski Primorac će od 20:30h igrati u Budvi sa Jadranom iz Splita, dok će u A2 ligi Cattaro gostovati ekipi Nais od 20h. Budva je u prvom dijelu sezone izgubila u Igalu sa 15:3, a dugo je bila posljednja ekipa na tabeli. Jadran je na trećem mjestu - ima 12 bodova više od Jadrana iz Splita i Mornara koji jure četvrtu poziciju i plasman na fajnl-for.

Sobe i apartmani

Privatni smještaj na budvanskoj rivijeri od soba, apartmana, kuća za odmor do luksuznih vila. Rezervišite smještaj direktno sa vlasnikom.

Hoteli

Pronadjite apartman u hotelu u blizini mora, sobu sa pogledom na more, luksuzni apartman ili samo jeftini hotel na budvanskoj rivijeri.


Specijalne ponude i paketi 2012

Budva Online - Budva, Crna Gora

Egzotični pejzaži ne moraju uvijek biti daleki i nepristupačni. U srcu Jadranske obale Crne Gore čeka Vas Budva i Vaš odmor za pamćenje može da počne. Ovaj portal je stvoren da Vas upozna sa turističkom ponudom budvanske rivijere. Saznajte više o lokalnim atrakcijama, destinacijama, mogućnostima za ljetovanje, hotelima, privatnom smjestaju, specijalnim ponudama...
Budva.com želi Vam ugodan boravak na budvanskoj rivijeri!

Budva.com Events


Budva Online Vremenska prognoza

Danas

Trenutno
9°C

23-02-2018

16°C
7°C

24-02-2018

17°C
4°C

25-02-2018

8°C
0°C

26-02-2018

7°C
0°C


Budva.com je jedan od najboljih sajtova za online smeštaj i rezervacije u Crnoj Gori još od 1999. godine.

 

Budva.com vam nudi veliki izbor smestaja na Budvanska rivijera Crna Gora. Pronadjite i rezervisite hotel ili privatni smestaj Budva na pjenu od mora: Budva, Becici, Rafailovici, Przno, Maestral, Sveti Stefan, Petrovac... Naci cete najbolju cenu za sezonu 2012!

 

Reklame

Close