ENG | MNE

 
Smještaj Rent-a-car Izleti

Traži smještaj


Budva Online preporučuje

 • Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon - uživajte u odmoru na plaži! Hotel Poseidon se nalazi direktno na plaži Jaz.

 • Apartmani Vidikovac

  Apartmani Vidikovac

  Luksuzni apartmani sa pogledom na more

 • Apartmani Ivanović

  Apartmani Ivanović

  U srcu Budve, na samo 3 minuta hoda od Starog grada Budva. Novi apartmani Ivanovic Budva vas očekuju!

Budva Online Smještaj


Budva Online SmještajBudva Online - Budva, Crna Gora

"Ovo je nevjerovatno mjesto, ali je nažalost teško upravljati njime", rekao je vlasnik Sam Harris. Porodica Harris je imala više otoka u okolici, ali su ih vremenom prodavali pa im je ostao samo ovaj. Oni nisu živjeli na otoku od 1950. godine, a njime upravlja Samova mama Claire. Ostrvo je u njihovom vlasništvu od 1869. kada je kupljeno za samo 400 dolara. "Svi članovi porodice su posjećivali otok, čak su i unuci bili tamo. Razgovarali smo o tome da odselimo tamo i upravljamo otokom kako treba, ali smo tada dobili djecu pa se to izjalovilo", rekao je Harris dodavši da je odluka o prodaji bila teška za donijeti te da će biti teško oprostiti se od njega. Porodica nema određenu cijenu koju traži za otok, a voljeli bi ga prodati nekome ko se bavi poljoprivredom. "Turizam ima veliki potencijal ovdje, a tu je i dosta životinja o kojima se treba brinuti. Na ostrvu se proizvodi dosta vune koja se šalje za Veliku Britaniju tako da je potrebno da ga kupi neko ko će se moći brinuti o svemu tome", rekao je Harris dodavši da su otvoreni za sve ponude, a da su nedavno dobili najvišu od 200.000 dolara.

Sobe i apartmani

Privatni smještaj na budvanskoj rivijeri od soba, apartmana, kuća za odmor do luksuznih vila. Rezervišite smještaj direktno sa vlasnikom.

Hoteli

Pronadjite apartman u hotelu u blizini mora, sobu sa pogledom na more, luksuzni apartman ili samo jeftini hotel na budvanskoj rivijeri.


Specijalne ponude i paketi 2012

Budva Online - Budva, Crna Gora

Egzotični pejzaži ne moraju uvijek biti daleki i nepristupačni. U srcu Jadranske obale Crne Gore čeka Vas Budva i Vaš odmor za pamćenje može da počne. Ovaj portal je stvoren da Vas upozna sa turističkom ponudom budvanske rivijere. Saznajte više o lokalnim atrakcijama, destinacijama, mogućnostima za ljetovanje, hotelima, privatnom smjestaju, specijalnim ponudama...
Budva.com želi Vam ugodan boravak na budvanskoj rivijeri!

Budva.com Events


Budva Online Vremenska prognoza

Danas

Trenutno
1°C

17-12-2018

8°C
4°C

18-12-2018

11°C
2°C

19-12-2018

12°C
3°C

20-12-2018

12°C
7°C


Budva.com je jedan od najboljih sajtova za online smeštaj i rezervacije u Crnoj Gori još od 1999. godine.

 

Budva.com vam nudi veliki izbor smestaja na Budvanska rivijera Crna Gora. Pronadjite i rezervisite hotel ili privatni smestaj Budva na pjenu od mora: Budva, Becici, Rafailovici, Przno, Maestral, Sveti Stefan, Petrovac... Naci cete najbolju cenu za sezonu 2012!

 

Reklame

Close