ENG | MNE

 
Smještaj Rent-a-car Izleti

Traži smještaj


Budva Online preporučuje

 • Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon - uživajte u odmoru na plaži! Hotel Poseidon se nalazi direktno na plaži Jaz.

 • Apartmani Vidikovac

  Apartmani Vidikovac

  Luksuzni apartmani sa pogledom na more

 • Apartmani Ivanović

  Apartmani Ivanović

  U srcu Budve, na samo 3 minuta hoda od Starog grada Budva. Novi apartmani Ivanovic Budva vas očekuju!

Budva Online Smještaj


Budva Online SmještajBudva Online - Budva, Crna Gora

Bezbjednost djece u saobraćaju od ključnog je značaja. Statistika kaže da se smanjio broj djece stradalih u nesrećama ovog tipa. Treća godina za redom otkako policija Centra bezbjednosti Budva brine o našim najmlađim sugrađanima kada dolaze u školu. Prema riječima zamjenika komandira CB Budva, Željka Kadovića najmlađi su prioritet jer su najranjivji. "Dajemo sve od sebe da na tom polju imamo što bolje rezultate. Infrastruktura u Budvi je takva kakva jeste, svi znamo. U zonama škola je urađeno dosta toga ali uvijek može bolje", kazao je Kadović. Kako je naglasio Dositejeva ulica u blizini Osnovne škole "Stefan Mitov Ljubiša" je godinama problematična i neophodna je izmjena režima saobraćaja. "Dositejeva ulica je saobraćajnica kojoj treba promijeniti saobraćaj u jedan smjer iz pravca gledanja hotela Moskva u pravcu RG marketa. Time bi se postigla mnogo veća bezbjednost i bilo bi više parking mjesta", istakao je Kadović. Prema podacima saobraćjane policije otkako su uvedene kontrole u zoni škola nijedno dijete nije povrijeđeno.

Sobe i apartmani

Privatni smještaj na budvanskoj rivijeri od soba, apartmana, kuća za odmor do luksuznih vila. Rezervišite smještaj direktno sa vlasnikom.

Hoteli

Pronadjite apartman u hotelu u blizini mora, sobu sa pogledom na more, luksuzni apartman ili samo jeftini hotel na budvanskoj rivijeri.


Specijalne ponude i paketi 2012

Budva Online - Budva, Crna Gora

Egzotični pejzaži ne moraju uvijek biti daleki i nepristupačni. U srcu Jadranske obale Crne Gore čeka Vas Budva i Vaš odmor za pamćenje može da počne. Ovaj portal je stvoren da Vas upozna sa turističkom ponudom budvanske rivijere. Saznajte više o lokalnim atrakcijama, destinacijama, mogućnostima za ljetovanje, hotelima, privatnom smjestaju, specijalnim ponudama...
Budva.com želi Vam ugodan boravak na budvanskoj rivijeri!

Budva.com EventsBudva.com je jedan od najboljih sajtova za online smeštaj i rezervacije u Crnoj Gori još od 1999. godine.

 

Budva.com vam nudi veliki izbor smestaja na Budvanska rivijera Crna Gora. Pronadjite i rezervisite hotel ili privatni smestaj Budva na pjenu od mora: Budva, Becici, Rafailovici, Przno, Maestral, Sveti Stefan, Petrovac... Naci cete najbolju cenu za sezonu 2012!

 

Reklame

Close