ENG | MNE

 
Smještaj Rent-a-car Izleti

Traži smještaj


Budva Online preporučuje

 • Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon - uživajte u odmoru na plaži! Hotel Poseidon se nalazi direktno na plaži Jaz.

 • Apartmani Vidikovac

  Apartmani Vidikovac

  Luksuzni apartmani sa pogledom na more

 • Apartmani Ivanović

  Apartmani Ivanović

  U srcu Budve, na samo 3 minuta hoda od Starog grada Budva. Novi apartmani Ivanovic Budva vas očekuju!

Budva Online Smještaj


 • J & J Twins apartments

  ul.Filip Kovacevic br.24 Rozino, Budva

 • Olive Street Apartment

  Ulica Maslina, Budva

  Cijena od10€
 • Branko Kalezic

  Bijeli Do bb, Budva

  Cijena od10€
 • Apartmani Saša

  Mainski put br.68, Budva

  Cijena od8€
 • Budva Inn Apartments

  Babilonija 84, Budva

  Cijena od12€
 • Aleksandar

  Bijeli Do, Budva

  Cijena od8€
 • Ivanovic Apartments

  Primorski bataljon 7, Budva

  Cijena od20€
 • Adžić

  Žrtava Fašizma 124, Budva

  Cijena od11€
 • Maximus

  Rozino, Budva

  Cijena od10€
 • Raičević

  Bijeli Do bb, Budva

  Cijena od10€

Budva Online Smještaj


 • Doručak sa mirisom mora: Mafini sa pršutom, sirom i maslinama

  Danas vam donosimo recept za jedan brz i jako ukusan doručak. Priprema je jednostavna, a jelo lagano. Malo bosiljka, maslina i pršute učiniće da osjetite Mediteran pod svojim nepcima.

 • Fešta od makarula u Petrovcu

  Tradicionalna manifestacija „Fešta od makarula“ ove godine održaće se u subotu, 29. juna, u Petrovcu, u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva.

 • Drugi seminar samoodbrane u Budvi

  Karate klub „Budva“ i Džiu-džicu klub „Budva“, organizatori su II Balkanskog seminara za sve stilove karate sporta, džiu-džicu sporta, samoodbrane za žene, gradjanstvo i bezbedonosne kompanije, koji će se održati u periodu od 20. do 24. juna u prostorijama Borilačkih sportova na Slovenskoj plaži u Budvi.

 • CB Budva : Dvije saobraćajne nezgode

  Na području Budve u protekla 24 sata dogodile su se dvije saobraćajne nezgode u kojima je pričinjena manja materijalna šteta.

 • Otvoren zajednička izložba budvanskih slikara

  U galeriji Sveti Arhidjakon Stefan u Budvi, juče ke otvorena zajednička izložba slika četvorice budvanskih slikara: Sava Pavlovića, Petra Pićana, Nika Kaladjurdjevića i Buća Mitrovića.

 • Dnevno 97 operacija, za godinu 6.742 porođaja

  U bolničkim zdravstvenim ustanovama u Crnoj Gori - Kliničkom centru, sedam opštih i tri specijalne bolnice tokom prošle godine liječeno je ukupno 116.883 pacijenta. Upoređujući podatke, Fond za zdravstveno osiguranje je edvidentirao povećanje liječenja pacijenata u 2018. u odnosu na godinu ranije za čak 6.409 građana.

 • Saobraćaj se obavlja nesmetano, oprezna vožnja na putevima gdje je izmijenjen režim vožnje

  U Crnoj Gori se, zbog povoljnih vremenskih uslova, saobraćaj odvija nesmetano na cijeoj putnoj mreži, saopštili su iz Auto-moto saveza i savjetovali opreznu vožnju na putevima gdje je zbog radova izmijenjen režim vožnje.

 • Danas promjenljivo oblačno poslijepodne moguća kiša

  U Budvi će danas biti promjenljivo oblačno sa dužim sunačnim intervalima, a moguća je i prolazna kiša ili pljusak sa grmljavinom, uglavnom od sredine dana.

 • Sjutra moguća kiša u u kontinentalnim predjelima

  U Crnoj Gori sjutra će biti promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, ali i uslovima za mjestimičnu kišu ili pljusak i grmljavinu, naročito u kontinentalnim predjelima.

 • Zabrana pušenja u zatvorenom prostoru obaveza prema svima

  Usvajanjem predloga zakona, kojim se zabranjuje pušenje u zatvorenim javnim i radnim prostorima Vlada je napravila značajan korak u cilju unapređenja javnog zdravlja, prevencije nezaraznih bolesti i ranog umiranja, a potrebno je da taj akt što prije bude podržan u Skupštini.


Budva Online - Budva, Crna Gora

To je ocijenjeno iz nevladinih organizacija (NVO) Juventas i Centar za monitoring i istraživanje (CeMI), koje su pozdravile usvajanje prijedloga Zakona o oganičavanju upotrebe duvanskih proizvoda, kojim se zabranjuje konzumiranje duvanskih proizvoda u bilo kom dijelu zatvorenog prostora u kome poslove obavljaju državni i lokalni organi i službe i drugim javnim prostorima. “Smatramo da je učinjen značajan potez u cilju unapređenja javnog zdravlja, prevencije nezaraznih bolesti i prevencije ranog umiranja. U isto vrijeme upozoravamo da Zakon treba dopuniti tako da obuhvati i zabranu upotrebe grijanog duvana u zatvorenim prostorom, kako bi se ispunili najveći standardi zaštite zdravlja i zaustavio negativan uticaj duvanske industrije”, kazali su iz Juventasa i CeMI-ja. Te NVO su, podsjećaju, u junu 2017. dostavile Vladi predlog javne politike za ponovno uvođenje zabrane pušenja u javnim prostorima. “U predlogu javne politike naznačeno je da bi dugoročno nesprovođenje odredbi zabrane pušenja, na javnim mjestima koštalo Crnu Goru 10.514 života godišnje. O nesprovođenju odredbi zabrane pušenja je upozoravano i u izvještajima Evropske komisije za prošlu i ovu godinu”, navodi se u saopštenju CeMI-ja i Juventasa. Oni su naveli da je Ministarstvo zdravlja u septembru 2017. godine dalo pozitivan odgovor na dostavljenu inicijativu Juventasa i CeMI-ja i izradilo Nacrt novog zakona o ograničavanju upotrebe duvanskih proizvoda, kojim se, između ostalog, stavljaju van snage odredbe koje se tiču plaćanja taksi na upotrebu duvanskih proizvoda u ugostiteljskim objektima. U Juventasu i CeMI-ju smatraju da je, nakon što je Zakon podržan na sjedinici Vlade, potrebno da se što prije nađe u Skupštini. “Nadamo se da će poslanici pokazati razumijevanje za dobrobiti koje donosi Zakon o zabrani pušenja i da neće proći još jedna kalendarska godina bez usvojenog ovog zakona. Ovo je još jedna prilika da poslanici pokažu odgovornost prema zdravlju građana, ali i naših turista. Takođe vjerujemo da će nadležna inspekcija, ovog puta, postupati u skladu sa kaznenim odredbama“, zaključili su iz Juventasa i CeMI-ja.

Sobe i apartmani

Privatni smještaj na budvanskoj rivijeri od soba, apartmana, kuća za odmor do luksuznih vila. Rezervišite smještaj direktno sa vlasnikom.

Hoteli

Pronadjite apartman u hotelu u blizini mora, sobu sa pogledom na more, luksuzni apartman ili samo jeftini hotel na budvanskoj rivijeri.


Specijalne ponude i paketi 2012

Budva Online - Budva, Crna Gora

Egzotični pejzaži ne moraju uvijek biti daleki i nepristupačni. U srcu Jadranske obale Crne Gore čeka Vas Budva i Vaš odmor za pamćenje može da počne. Ovaj portal je stvoren da Vas upozna sa turističkom ponudom budvanske rivijere. Saznajte više o lokalnim atrakcijama, destinacijama, mogućnostima za ljetovanje, hotelima, privatnom smjestaju, specijalnim ponudama...
Budva.com želi Vam ugodan boravak na budvanskoj rivijeri!

Budva.com EventsBudva.com je jedan od najboljih sajtova za online smeštaj i rezervacije u Crnoj Gori još od 1999. godine.

 

Budva.com vam nudi veliki izbor smestaja na Budvanska rivijera Crna Gora. Pronadjite i rezervisite hotel ili privatni smestaj Budva na pjenu od mora: Budva, Becici, Rafailovici, Przno, Maestral, Sveti Stefan, Petrovac... Naci cete najbolju cenu za sezonu 2012!

 

Reklame

Close