ENG | MNE

 
Smještaj Rent-a-car Izleti

Traži smještaj


Budva Online preporučuje

 • Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon - uživajte u odmoru na plaži! Hotel Poseidon se nalazi direktno na plaži Jaz.

 • Apartmani Vidikovac

  Apartmani Vidikovac

  Luksuzni apartmani sa pogledom na more

 • Apartmani Ivanović

  Apartmani Ivanović

  U srcu Budve, na samo 3 minuta hoda od Starog grada Budva. Novi apartmani Ivanovic Budva vas očekuju!

Budva Online Smještaj


Budva Online Smještaj


 • Sjutra promocija Igara

  Crnogorski olimpijski komitet postaviće sjutra na kružnom toku u Budvi sat, koji će odbrojavati mjesece, dane i minute do početka Igara malih zemalja 2019. godine, saopšteno je iz te asocijacije.

 • Počinje Spark.me konferencija u hotelu Mediteran

  Konferencija Spark.me održaće se po šesti put, ovog vikenda, 26. i 27. maja, u hotelu Mediteran u Bečićima.

 • Raspisan drugi poziv

  Ministarstvo ekonomije raspisalo je danas drugi javni poziv za učešće u Programu za unaprijeđenje inovativnosti malih i srednjih preduzeća u ovoj godini, koji će biti otvoren do 25. juna.

 • Članovi KK "Magic" ređaju uspjehe

  Članovi Košarkaškog kluba "Magic" ređaju uspjeh za uspjehom i shodno rezultatima, stižu i pozivi za učešće u raznim kampovima.

 • Crnogorski penzioneri dobili svoj portal

  Crnogorski penzioneri dobili su prvi portal penzioneri.me na kojem će moći da se informišu o svim temama značajnim za penzionersku populaciju, da međusobno komuniciraju na forumu i onlajn čatu, kao i da razmjenjuju mišljenja i iskustva.


Budva Online - Budva, Crna Gora

Koordinatorka projekta Milena Čavić kazala je da je portal dio šireg projekta Senior Net čiji je cilj povezivanje i socijalna inkluzija penzionera u Crnoj Gori, kroz edukacije za korišćenje internet tehnologija, organizaciju događaja za seniore, kao i obezbjeđivanje povoljnosti prilikom kupovine robe i usluga. “Teme na portalu su zakonske regulative u vezi penzija, teme zdravlja, zdravi stilovi života i ljubav u trećem dobu, starački domovi, generacijski jaz, odnosi sa djecom i unucima, reportaže i priče o pojedincima, intervjui sa donosiocima odluka, popusti i akcije, hobiji i posao”, navela je Čavić. Ona je dodala da je portal samo dio projekta posvećenog najstarijim sugrađanima koji treba da im popravi kvalitet života kroz bolje informisanje, edukaciju, druženje i aktivno uključivanje u društvena događanja. Prema njenim riječima, u Crnoj Gori ima 130 hiljada penzionera, ali manji broj je društveno aktivan, iako svojim iskustvom, znanjem i energijom mogu mnogo da daju. “Penzioneri su zapostavljena kategorija kada je u pitanju briga društva i uvjereni smo da ćemo kroz projekat uspjeti da poboljšamo kvalitet njihovog života i skrenemo pažnju javnosti na njihove potrebe, prije svega socijalne prirode”, smatra Čavić. Ona je najavila da penzonere u Podgorici uskoro očekuje zabavno edukativno druženje kroz prvi crnogorski Senior festival. Projekat Senior Net realizuje Institut za savremeno obrazovanje i stručno usavršavanje Montenegro Education u saradnji sa Udruženjem penzionera, a uz podršku društveno odgovornih kompanija Idea i Societe Generale bankom.

Sobe i apartmani

Privatni smještaj na budvanskoj rivijeri od soba, apartmana, kuća za odmor do luksuznih vila. Rezervišite smještaj direktno sa vlasnikom.

Hoteli

Pronadjite apartman u hotelu u blizini mora, sobu sa pogledom na more, luksuzni apartman ili samo jeftini hotel na budvanskoj rivijeri.


Specijalne ponude i paketi 2012

Budva Online - Budva, Crna Gora

Egzotični pejzaži ne moraju uvijek biti daleki i nepristupačni. U srcu Jadranske obale Crne Gore čeka Vas Budva i Vaš odmor za pamćenje može da počne. Ovaj portal je stvoren da Vas upozna sa turističkom ponudom budvanske rivijere. Saznajte više o lokalnim atrakcijama, destinacijama, mogućnostima za ljetovanje, hotelima, privatnom smjestaju, specijalnim ponudama...
Budva.com želi Vam ugodan boravak na budvanskoj rivijeri!

Budva.com Events


Budva Online Vremenska prognoza

Danas

Trenutno
31°C

27-05-2018

29°C
18°C

28-05-2018

29°C
18°C

29-05-2018

29°C
17°C

30-05-2018

28°C
17°C


Budva.com je jedan od najboljih sajtova za online smeštaj i rezervacije u Crnoj Gori još od 1999. godine.

 

Budva.com vam nudi veliki izbor smestaja na Budvanska rivijera Crna Gora. Pronadjite i rezervisite hotel ili privatni smestaj Budva na pjenu od mora: Budva, Becici, Rafailovici, Przno, Maestral, Sveti Stefan, Petrovac... Naci cete najbolju cenu za sezonu 2012!

 

Reklame

Close