ENG | MNE

 
Smještaj Rent-a-car Izleti

Traži smještaj


Budva Online preporučuje

 • Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon - uživajte u odmoru na plaži! Hotel Poseidon se nalazi direktno na plaži Jaz.

 • Apartmani Vidikovac

  Apartmani Vidikovac

  Luksuzni apartmani sa pogledom na more

 • Apartmani Ivanović

  Apartmani Ivanović

  U srcu Budve, na samo 3 minuta hoda od Starog grada Budva. Novi apartmani Ivanovic Budva vas očekuju!

Budva Online Smještaj


Budva Online Smještaj


 • Konferencija Za snažniji glas djeteta u društvu

  Zaštitnik ljudskih prava i sloboda organizovaće sjutra Konferenciju „Za snažniji glas djeteta u društvu - Mreža Zlatnih savjetnika Ombudsmana“ kojoj će prisustvovati predstavnici Skupštine, Vlade, obrazovnih ustanova, nevladinog sektora, međunarodnih organizacija i medija.

 • Sajam hrane, turizma i ekologije od sjutra u Budvi

  Na Jadranskom sajmu u Budvi od 22. do 24. marta održaće se 44. Sajam hrane, 27. Međunarodni sajam turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo – METUBES, 23. Sajam ekologije koji će otvoriti jubilarnu 50. sajamsku sezonu.

 • Regionalna konferencija o preduzetništvu u turizmu u Petrovcu

  Regionalna konferencija o preduzetništvu, koja se od danas održava u hotelu Palas u Petrovcu, prilika je za sve preduzetnike u turizmu da se predstave budućim partnerima i saradnicima, ali i mogućnost da ostvare nove poslovne saradnje i predstave eventualne novine u budućem radu.

 • Suzavac u kosovskom parlamentu

  U sali Skupštine Kosova, uoči glasanja o demarkaciji sa Crnom Gorom, bačen je suzavac, prenose prištinski mediji.

 • Milena Lubarda Marojević nova (stara) direktorica Grad teatra

  Predsjednik Savjeta JU "Grad teatar", profesor doktor Siniša Jelušić, kazao je za TV Budva da je na juče održanoj sjednici tog tijela Milena Lubarda Marojević jednoglasno odabrana za direktoricu te Javne ustanove.


Budva Online - Budva, Crna Gora

"Nju je preporučio prošlogodišnji rad na direktorskom mjestu, kada je u veoma teškim uslovima uspjela da realizuje kvalitetan Festival", naveo je Jelušić. Na konkurs za direktora bila su prijavljena još dva kandidata - ekonomistkinja Marija Zec i TV reditelj Danilo Marunović. Jelušić je kazao da su i ta dva kandidata predala veoma kvalitetne predloge programa sa zanimljivim idejama. Jelušić očekuje da će ovogodišnji 32. Festival biti jedan od najboljih do sada, koji će se poslije dužeg vremena realizovati u normalnim uslovima. "Ostalo je još da Odluku Savjeta o izboru Lubarde Marojević za direktoricu Grad teatra potvrde odbornici u Skupštini opštine Budva", zaključio je Jelušić.

Sobe i apartmani

Privatni smještaj na budvanskoj rivijeri od soba, apartmana, kuća za odmor do luksuznih vila. Rezervišite smještaj direktno sa vlasnikom.

Hoteli

Pronadjite apartman u hotelu u blizini mora, sobu sa pogledom na more, luksuzni apartman ili samo jeftini hotel na budvanskoj rivijeri.


Specijalne ponude i paketi 2012

Budva Online - Budva, Crna Gora

Egzotični pejzaži ne moraju uvijek biti daleki i nepristupačni. U srcu Jadranske obale Crne Gore čeka Vas Budva i Vaš odmor za pamćenje može da počne. Ovaj portal je stvoren da Vas upozna sa turističkom ponudom budvanske rivijere. Saznajte više o lokalnim atrakcijama, destinacijama, mogućnostima za ljetovanje, hotelima, privatnom smjestaju, specijalnim ponudama...
Budva.com želi Vam ugodan boravak na budvanskoj rivijeri!

Budva.com Events


Budva Online Vremenska prognoza

Danas

Trenutno
7°C

23-03-2018

10°C
2°C

24-03-2018

12°C
5°C

25-03-2018

14°C
8°C

26-03-2018

16°C
8°C


Budva.com je jedan od najboljih sajtova za online smeštaj i rezervacije u Crnoj Gori još od 1999. godine.

 

Budva.com vam nudi veliki izbor smestaja na Budvanska rivijera Crna Gora. Pronadjite i rezervisite hotel ili privatni smestaj Budva na pjenu od mora: Budva, Becici, Rafailovici, Przno, Maestral, Sveti Stefan, Petrovac... Naci cete najbolju cenu za sezonu 2012!

 

Reklame

Close