ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

29-04-2017

Održan Open Day za korisnike kupališta

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobro je početkom sedmice u hotelu „Queen of Montenegro“ organizovalo sastanak sa predstavnicima svih relavantnih institucija povodom zajedničkih aktivnosti vezanih za pripremu predstojeće turističke sezone.

29-04-2017

Većina izjašnjenih škola za uvođenje uniformi

Većina osnovnih škola poslala je Ministarstvu prosvjete izjašnjenje u vezi sa uvođenjem školskih uniformi, i većina izjašnjenih podržala je ovaj predlog.

29-04-2017

XV Međunarodni turistički budvanski karneval i XVI Proljećna noć pod maskama

Jedan od najznačajnijih i najvećih događaja u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva, a u saradnji sa Opštinom Budva i NVO “Feštađuni”, Međunarodni turistički budvanski karneval, počeo je juče a trajaće do 30. aprila 2017. godine.

29-04-2017

Neradni dani 1. i 2. maj

Povodom prvomajskih praznika neradni dani u Crnoj Gori biće ponedjeljak i utorak 1. i 2. maj, saopšteno je iz Ministarstva rada i socijalnog staranja.

29-04-2017

Predavanje iz oblasti Reiki metode

Prvi put u Crnoj Gori, mr med. sci Dr Harpreet Singh Hira, spec. kardiolog i Grand Master Reiki škole Usui, održaće u Akademiji znanja u srijedu 3. maja u 18h, amfiteatar C8.

29-04-2017

AMSCG: Tokom praznika neće biti obustave saobraćaja

Tokom prvomajskih praznika, 1. i 2. maja, neće biti obustava saobraćaja na putevima na kojima se gradi, saopštili su iz Auto-moto saveza.

29-04-2017

Kiša, do 20 stepeni

U Crnoj Gori danas će biti oblačno, sa povremenom kišom a ponegdje i pljuskom sa grmljavinom. U višim planinskim predjelima, na sjeveru, tokom noći mogući su i susnježica i snijeg.

29-04-2017

Zabrane parkiranja i saobraćaja zbog Karnevala

Iz Turističke organizacije opštine Budva obavještavaju građane i goste da do 1. maja poslije podne, ne parkiraju vozila na potezu od "stare autobuske" do trga ispred Starog grada, na trgu ispred Starog grada i oko Zvona.

28-04-2017

Otvaranje Adriatic Sea Foruma u Budvi

U četvrtak 27. aprila, otvoren je Adriatic Sea Forum na kome su govorili Olivera Brajović, generalna direktorica Direktorata za turistički razvoj i standarde, Veselin Marković, potpresjednik Opštine Budva, Vladan Radonjić, generalni direktor Direktorata za pomorski saobraćaj u Ministarstvu saobraćaja i pomorstva, Dragoljub Marković, pomoćnik direktora Javnog preduzeća Morsko dobro i Kristijan Pavić, predsjednik asosijacije MedCruise.

28-04-2017

Obuka za sudije i tužioce u okviru projekta „Doprinos unapređenju kvaliteta života LGBT osoba u Crnoj Gori“

Nevladina organizacija (NVO) Juventas, u partnerstvu sa LGBTIQ Asocijacijom Kvir Montenegro i NVO Institutom za pravne studije će, u subotu 29. aprila sa početkom u 10 sati organizovati obuku za sudije i tužioce u okviru projekta „Doprinos unapređenju kvaliteta života LGBT osoba u Crnoj Gori“, u Hotelu Budva u Budvi.

28-04-2017

Pjerotić: Da abrum bude budvanski brend

„Abrum je prava Budva, njena duša i treba ga zaštititi da postane budvanski brend“, istakla je predsjednica NVO Feštađuni Marija Pjerotić.

28-04-2017

U vrtiću skoro tri puta više djece

Budvanska preškolska ustanova Ljubica V. Jovanović Maše u sva četiri objekta ima preko hiljadu mališana.

28-04-2017

Zaljubljenicima u putovanja DubaiWeek.ae preporučuje Crnu Goru kao destinaciju koju treba posjetiti

Crna Gora postaje sve prepoznatija destinacija na dalekim tržištima. Poznati sajt DubaiWeek.ae u svom tekstu o Crnoj Gori navodi devet sjajnih razloga zašto je treba posjetiti.

28-04-2017

Oblačno sa slabom kišom

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a uglavnom od sredine dana uslovi za mjestimično slabu kišu, prvenstveno na zapadu i jugozapadu, saopšteno je iz Zavoda za seizmologiju i meteorologiju.

27-04-2017

Družimo se srijedom sa dr Rankom Rolović Nešković

Sinoć je u okviru projekta Družimo se srijedom u prostoriji budvanske Organizacije žena održano predavanje dr Ranke Rolović Nešković iz Podgorice.

27-04-2017

Za praznike "pauk" će raditi non stop

„Turistička sezona je već počela za Parking servis i sva naša parkirališta potpuno spremno, servisirana dočekuju predstojeće praznike i Karneval tokom kojih će i Pauk služba raditi 24 sata“, istakao je direktor preduzeća Jovan Gregović u razgovoru sa Jasnom Bezarević.

27-04-2017

AMSCG: Obustave saobraćaja

U Crnoj Gori jutros se saobraća u povoljnim uslovima i nesmetano, saopštili su iz Auto moto saveza Crne Gore i dodali da je neophodno da vozači, zbog mnogobrojnih radova i izmijenjenog režima saobraćaja, poštuju znake saobraćajne signalizacije.

27-04-2017

Dio grada bez struje

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 27. aprila, u terminu od 9:00 do 14:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio naselja Vrh Lazi.

Reklame