ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

23-06-2017

Čeoni sudar dva kamiona u Lapčićima, povrijeđeni vozači

U čeonom sudara dva kamiona, hercegnovske i valjevske registracije, u Lapčićima povrijeđena su oba vozača.

22-06-2017

Gazivoda: Podmorje liči na neku građevinu ili kamenolom

Na ugrožene ljudske živote i, posebno, eko sistem nekada bogatog podmorja zbog izlova ribe dinamitom, ukazuju iz Kluba za sportski ribolov Budva.

22-06-2017

Krapović: Zatekli smo potpuni finansijski i organizacioni haos, ali smo bolji od prethodnika

Zatekli smo potpuni finansijski i organizacioni haos i nije bilo lako uhvatiti se u koštac sa tim problemima, ali imamo riješenost da istrajemo na poštenom i bezkompromisnom pristupu da unaprijedimo život u Budvi, istakao je predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović, dodajući da ne postoji idealna vlast, ali da je nova vlast bolja u odnosu na prethodnike.

22-06-2017

Marković: Nova vlast, iako sastavljena od devet partija, funkcioniše kao tim

Potpredsjednik Opštine Budva Veselin Marković je kazao da nova vlast, iako sastavljena od devet partija, funkcioniše kao jedan tim i da prekid poslednjeg skupštinskog zasijedanja usled nedostatka kvoruma nije izazvao nikakav nesporazum izmežu Demokrata i Socijalističke narodne partije (SNP), čiji je predsjednik.

22-06-2017

Sjutra dio Brežina bez električne energije

Zbog radova u trafostanici Petrovac 1, sjutra (petak) u terminu od 7 do 8.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio naselja Brežine, obavještavaju iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

22-06-2017

Buljarica sjutra bez vode

Zbog otklanjanja kvara, čiji radovi iziskuju sanaciju u ranim jutranjijm satima, skoro svi potrošači u Buljarici neće imati vodu sjutra (petak) u vremenu od 6 do 10 sati, obavještavaju iz d.o.o. Vodovod i kanalizacija Budva.

22-06-2017

Novaković: Smeće se odvozi pet puta dnevno

Na budvanskoj rivijeri boravi više od 20 hiljada gostiju što je primjetno reflektuje na količine smeća koje se, poslednjih dana, pet puta dnevno odnose iz Budve.

22-06-2017

Kovačević: U Budvi nema narušavanja javnog reda i mira u većem obimu

Zbog sve većeg priliva turista, službenici Centra bezbjednosti Budva svakodnevno vrše pojačane kontrole radi bezbjednog odvijanja ljetnje turističke sezone, kazao je za Radio Budvu komandir stanice budvanske policije Slobodan Kovačević.

22-06-2017

Lišen slobode u Budvi po međunarodnoj potjernici

Službenici Centra bezbjednosti Budva lišili su slobode državljanina Republike Srbije, tridesetdvogodišnjeg Bojana M. Jovanovića iz Beograda.

21-06-2017

Mještani Pobora protiv koridora sa dalekovodom

Mjesna zajednica Pobori organizovala je sastanak mještana, tamošnjih investitora i predstavnika Opštine Budva zbog koridora za visokonaponski kabl koji treba da prođe kroz to selo.

21-06-2017

Krapović: Izmireni dugovi prema NVO Jaz - Mrčevo polje i Sea Dance festivalu

Opština Budva je izmirila dugovanja po osnovu ugovora za organizaciju Sea Dance festivala i prema članovima NVo Jaz - Mrčevo polje i prema organizatoru festivala, potvrdio je za TV Budva predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović.

21-06-2017

Od sjutra duže radno vijeme odjeljenjima i filijalama MUP-a u primorskim opštinama

Ministarstvo unutrašnjih poslova odlučilo je da u primorskim opštinama uvede produženo radno vrijeme tokom trajanja ljetnje turističke sezone zbog povećanog obima posla i velikog broja zahtjeva za izdavanje dokumenata, kao i zahtjeva za pružanje drugih usluga iz oblasti rada područnih jedinica i filijala MUP-a u toku ljetnjih mjeseci.

21-06-2017

Božović: Nekoliko požara na području opštine u 24 sata

Prvog ljetnjeg dana, pripadnici Službe zaštite i spašavanja imali su nekoliko uspješnih intervencija na širem području budvanske opštine.

21-06-2017

HITNO potrebna krvna grupa 0 pozitivna

Hitno potrebne, najmanje tri doze krvi, krvne grupe 0 + (pozitivna). Kontakt telefon 069/479-444.

21-06-2017

Saradnja Morskog dobra i Pomorskog fakulteta iz Kotora

Direkor Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore Predrag Jelušić i dekan Pomorskog fakulteta iz Kotora prof.dr Danilo Nikolić potpisali su danas Ugovor o izradi Studije o objektima obalne/pomorske infrastrukture i vodenog saobraćaja na teritoriji budvanske rivijere.

21-06-2017

Danas počelo ljeto

Ljeto je počelo danas u šest sati i 24 minuta, saopštilo je Astronomsko društvo "Ruđer Bošković".

21-06-2017

NAJAVA Polisa za 21. jun 2017.

Teme današnjeg Polisa TV Budva od 19 h:

21-06-2017

Ratković: Turizam i mladima treba da bude prioritet

Do kraja mjececa na Fakultetu za biznis i turizam u Budvi traju dani Otvorenih vrata u okviru kojih zainteresovani studenti, ali i njihovi roditelji, mogu dobiti sve potrebne informacije o uslovima studiranja, dokumentaciji potrebnoj za prijavu, stipendijama koje dodjeljuje Fakultet i školarini, kazao je dekan Fakulteta prof.dr Rade Ratković za Radio Budvu.

Reklame