ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

Društvo 24-05-2019

Više naselja bez struje zbog radova na mreži

Djelovi naselja u Budvi biće danas nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Društvo 24-05-2019

Danas promjenljivo, mjestimično kiša

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a mjestimično se očekuje i kiša ili pljusak praćen grmljavinom, prvenstveno od sredine dana.

Društvo 23-05-2019

Dinamitaši u akciji

Članovi organizacije "Stop krivolovu" danima ukazuju na konstante detonacije u reonu Luštice, i trude se, kako kažu, da animiraju sve da se nešto preduzme, jer se stvari nanovo lagano otimaju kontroli.

Zanimljivosti 23-05-2019

Koliko dnevno treba da hodate da biste izgubili na težini

Hodanje je jednostavan i efikasan način za gubitak kilograma, ističu stručnjaci. Ali ako želite da vidite rezultate, moraćete da pređete određeni broj koraka u danu u kombinaciji sa zdravom prehranom.

Društvo 23-05-2019

Sjutra promjenljivo, mjestimično kiša

U Crnoj Gori sjutra će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a mjestimično se očekuje i kiša ili pljusak praćen grmljavinom, prvenstveno od sredine dana.

Zanimljivosti 23-05-2019

Pistaći najzdravija grickalica na svijetu

Ako volite često nešto da grickate, imamo odličan predlog - loše grickalice zamijenite zdravim! Umjesto kojekakvih keksića i biskvita, posegnite za orašastim plodovima, koji osim što su ukusni, povoljno utiču na mozak i cijeli organizam.

Društvo 23-05-2019

Sjutra više naselja bez struje

Zbog planiranih radova na mreži, u petak 24. maja od devet do 12 i od 11 do 15 sati će bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači u zgradama Bemax i ICL u Mediteranskoj ulici, dio naselja S41, Golubovina, dio naselja Bijeli Do.

Društvo 23-05-2019

Samostalna izložba slika slikara Mila Albijanića

U organizaciji NIP ART PRESS iz Budve, u galeriji budvanskog hotela Adria usubotu, 25. maja u 20 sati, biće otvorena samostalna izložba slika tivatskog slikara Mila Albijanića.

Društvo 23-05-2019

Komunalni policajci moći će da koriste ručni sprej

Komunalni policajci moći će da koriste kao sredstvo prinude ručni sprej sa nadražavajućim dejstvom, predviđeno je zakonskim izmjenama, o kojim su danas počeli raspravu poslanici crnogorskog parlamenta.

Kultura 23-05-2019

Poetsko veče Đorđa Šćepovića

U Narodnoj biblioteci Budve sjutra će se, sa početkom u 20 časova, predstaviti pjesnik Đorđe Šćepović dvijema posljednjim zbirkama poezije “Prije objave” i “Doba”.

Društvo 23-05-2019

"Stvarajmo ambijent za veće učešće mladih u procesu donošenja odluka - okrugli sto u OK Budva

U prostorijama Omladinskog kluba Budva u TQ centru Plaza, sjutra će biti održan okrugli sto i fokus grupa koju organizuje Centar za demokratiju i ljudska prava (CEDEM) u okviru prjekta "Stvarajmo ambijent za veće učešće mladih u procesu donošenja odluka" u saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih Crne Gore.

Društvo 23-05-2019

Testiranje goriva na EKO pumpama u Budvi VIDEO

Kako bi se na objektivan i stručan način ispitao kvalitet goriva, kompanija Jugopetrol AD, u saradnji sa Univerzitetom Crne Gore, nastavlja projekat garancije kojim će se, pored standardnih kontrola, uraditi i dodatna, kako bi se osigurao vrhunski kvalitet goriva na svim EKO benziskim stanicama.

Društvo 23-05-2019

Realizovana jedna od nauspješnijih akcija dobrovoljnog davanja krvi

Danas su Društvo dobrovoljnih davalaca krvi „Radivoje Pima“, komapanija Mega Promet i TQ Plaza Budva, uspješno realizovali akciju dobrovoljnog davanja krvi „Daj krv –spasi život“, tokom koje je prikupljeno preko 90 jedinica krvi.

Društvo 23-05-2019

Baza podataka o porodičnom nasilju puštena u rad

Baza podataka o porodičnom nasilju, koja omogućava razmjenu prijava i obavještenja o nasilju u porodici između ministarstava socijalnog rada i staranja i unutrašnjih poslova, danas je zvanično puštena u operativni rad.

Sport 23-05-2019

IMZ: Pijesak iz Bojane za nasipanje odbojkaških terena u Budvi

Uprava za vode ustupila je 250 kubnih metara pijeska za nasipanje odbojkaških terena (odbojka na pijesku) u okviru Igara malih zemalja koje počinju u Budvi 28. maja.

Reklame