ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

Sport 18-07-2018

Ministar sporta priredio prijem članovima džiu-džicu reprezentacije

Prijem za članove džiu-džicu reprezentacije ,ujedno i osvajača devet medalja na poslednjem Ep u Poljskoj održano je danas u kabinetu ministra sporta Nikole Janovića.

Politika 18-07-2018

Pavićević apelovao da se zaustavi hajka na Ivančevića i članove Crnogorske

Predsjednik Crnogorske partije Vladimir Pavićević apelovao je da se zaustavi hajka na odbornika Dragana Ivančevića i članove njihove partije u Budvi.

Društvo 18-07-2018

Grupa Most Wanted iz Budve plasirala novi spot

Grupa Most Wanted iz Budve trenutno radi na svom drugom albumu koji nosi naziv "O njoj". Do sada su uglavnom pisali o aktuelnim društvenim temama i trendovima, dok su pjesme na ovom albumu posvetili isključivo ženskoj populaciji.

Politika 18-07-2018

Porto Montenegro otvorio Centar za inovacije

Centar za inovacije, biznis zona za preduzetnike i freelancer-e, otvoren je u Porto Montenegru – radni prostor koji funkcionise kao kancelarija za sve one kojima je ista potrebna na par sati ili rade na terenu.

Politika 18-07-2018

Okončana politička kriza u Budvi: Održana 16. sjednica

Potpisivanjem koalicionog Sporazuma aktuelene vlasti sa Crnogorskom, zvaničnim početkom saradnje kao i nastavkom 16.SO Budva prevaziđena je politička kriza u Budvi.

Društvo 18-07-2018

U saobraćajnoj nesreći u Bečićima poginuo mladić

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć u 00.45 časova u Bečićima poginuo je dvadesetpetogodišnji Miloš Vukomanović iz Srbije, a povrede opasne po život u ovoj nesreći zadobila je Snežana Rudinac (24), koja je takođe iz Srbije.

Kultura 18-07-2018

Večeras na Trgu pjesnika "Zamak Mišela de Montenja – estetsko biće književnog djela"

Sa početkom u 21h, na Trgu pjesnika se nastavja ovogodišnji književni program festivala predstavljanjem knjige Borisalva Jovanovića „Zamak Mišela de Montenja – estetsko biće književnog djela“.

Društvo 18-07-2018

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).

Društvo 18-07-2018

Danas sunčano uz umjerenu oblačnost

U Crnoj Gori danas u južnim i centralnim predjelima pretežno sunčano, uz ponegdje malu do umjerenu oblačnost.

Politika 17-07-2018

Demokrate DPS-u: Stići će vas ruka pravde

Nakon višemjesečne hibernacije, tokom koje od nje nije bilo ni traga, ni glasa, rasturena grupa kriminalaca iz Budve konačno se odvažila da iz mišje rupe promoli svoju kriminalnu glavu i oglasi se povodom postizanja dogovora aktuelne budvanske vlasti sa Crnogorskom, poručuju iz Demokratske Crne Gore nakon što su u DPS-u kazali da je sporazum Crnogorske i vlasti u Budvi politička korupcija.

Politika 17-07-2018

DPS Budva: Sporazum Crnogorske i budvanske koalicije - definicija političke korupcije

“Epilog takozvanih pregovora o prevazilaženju političke krize u Budvi, obilježen klasičnom političkom korupcijom, koju Bečićeva stranka licemjerno ističe kao svoj uspjeh, potvrdio je sve slabosti lokalne vlasti, ali i pokazao nedosljednost onog dijela opozicije koji je ovim aranžmanom pogazio sve ono na čemu je gradio imidž - navodnu “principijelnost” i takozvanu“privrženost" interesima Crne Gore”, navodi se u saopštenju OO DPS Budva povodom potpisanog Sporazuma Crnogorske i koalicije na vlasti.

Politika 17-07-2018

SD Budva: Punih džepova, ali pognute glave

Povodom potpisanog Sporazuma Crnogorske i koalicije na vlasti u Budvi oglasilo se Predsjedništvo SD Budva.

Politika 17-07-2018

Potpisan Sporazum Crnogorske i koalicije na vlasti u Budvi

Opštinski odbor Crnogorske u Budvi je na sjednici koja se održava odlučio da Crnogorska potpiše sporazum o vršenju vlasti u Opštini Budva sa koalicijom koja je na vlasti od kraja 2016. godine.

Društvo 17-07-2018

CEDIS uložio 3,3 miliona u projekte na Luštici

Crnogorski elektrodistributivni sistem CEDIS do sada je na Luštici realizovao projekte vrijedne 3,3 miliona eura, a investicioni plan za sljedeću godinu podrazumijeva i rekonstrukciju trafostanice “Kumbor” čime će ulaganja u distributivnu mrežu i objekte na tom poluostrvu dostići pet miliona, saopšteno je Dnevnim novinama u toj kompaniji.

Kultura 17-07-2018

Izložba "Tragom Mediale" biće otvorena od 18. jula do 1. avgusta

Povodom 60 godina od prve izložbe Mediale koja je 31. juna 1958. godine organizovana u Omladinskoj galeriji na Obilićevom vencu u Beogradu, u budvanskoj Modernoj galeriji 18. jula u 21h biće otvorena izložba „Tragom Mediale”.

Reklame