ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

Društvo 23-07-2019

Od devet do 12 sati bez struje dio naselja Prijevor

Zbog planiranih radova na mreži, u srijedu 24. jula, od devet do 12 sati, bez napajanja električnom energijom će ostati repetitor na Prijevoru i dio naselja Prijevor, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Politika 23-07-2019

PzP: Grube neistine plasirane na fb profilu

Povodom postova na društvenoj mreži Facebook u kojima se pominju bivši i sadašnji članove stranke, saopštenjem se obratio Opštinski odbor Pokreta za Promjene Budva.

Sport 23-07-2019

Murišić: Neće biti lako sa Amerikancima, ali očekujemo pobjedu

Ajkule na šampionatu očekuje još jedan meč, sa selekcijom SAD-a koja je bila ubjedljiva protiv Južne Afrike 19:3.

Društvo 23-07-2019

Sajam rukotvorina u TQ Plazi

Na sajmu će se predstaviti preko 20 rukotvoraca iz svih krajeva Crne Gore. U ponudi će biti proizvodi od drveta, gline, poludragogkamena i žice kao i pregršt heklanih, šivenih i pletenih proizvoda, igračaka..

Društvo 23-07-2019

Zabavite se reciklirajući u Interaktivnom centru

Reciklaža nije samo korisna navika za prirodu, već može biti i veoma zabavna aktivnost ako se ovog ljeta nalazite u Budvi.

Društvo 23-07-2019

Postavljeni znakovi koji sugerišu na značaj vezivanja sigurnosnog pojasa

Sekretarijat za komunalno stambene poslove je izvršio nabavku i postavljanje saobraćajnih znakova koji sugerišu na značaj vezivanja sigurnosnog pojasa u automobilu.

Društvo 23-07-2019

Završeno obilježavanje autobuskih i taksi stajališta u Budvi

Sekretarijat za komunalno stambene poslove je tokom današnjeg dana obilježio taksi i autobuska stajališta u ulici Kanjoša Macedonovića, u neposrednoj blizini Vile Park.

Društvo 23-07-2019

Pita od starog hleba brz i ekonomičan ručak

Ostaci starog hleba mogu postati lijep i brz ručak. Ako svakoga dana odvojite po koji komadić hleba zaostao od ručka možete napraviti preukusnu pitu za čas posla. Brz i ekonomičan ručak!

Sport 23-07-2019

Sutjeska večeras u Nikšiću protiv Apoela

Fudbaleri Sutjeske igraće večeras u Nikšiću protiv kiparskog Apoela prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Politika 23-07-2019

Mikijelj Krapoviću: Ako je Vaš cilj da na ovaj način osporite sve ono što je urađeno u proteklih šest mjeseci, samo nastavite

Legitimno pravo svakog odbornika jeste da insistira na realizaciji projekata predvidjenih planiranim investicionim aktivnostima, a izvještaj o urađenom će biti prezentovan na kraju godine, istakao je u reagovanju na dopis odbornika Demokrata, Dragana Krapovića, sekretar Sekreterijata za investicije, Mladen Mikijelj.

Politika 23-07-2019

Održano književno veče Vesne Kapor na Trgu pjesnika

Sinoću se na Trgu pjesnika nastavio se ovogodišnji književni program festivala, gdje je gost bila Vesna Kapor.

Ekonomija 23-07-2019

Vlada uputila javni poziv za sporazumni prestanak radnog odnosa zaposlenima u javnom sektoru

Ministarka javne uprave, Suzana Pribilović, uputila je javni poziv svim organima i institucijama na centralnom i lokalnom nivou za sporazumni prestanak radnog odnosa uz isplatu otpremnine zaposlenom.

Kultura 23-07-2019

Milo Lompar gost na Trgu pjesnika

Književni program festivala Grad teatar nastavlja se sjutra, u srijedu, 24. jula, na Trgu pjesnika u Starom Gradu, gostovanjem Mila Lompara, koji će govoriti o monografiji „Crnjanski – biografija jednog osećanja”, sa početkom u 21h.

Društvo 23-07-2019

Koncertom Omladinskog kamernog hora „Turksoy” nastavljen muzički program Grad teatra

Koncertom Omladinskog kamernog hora „Turksoy”, sinoć se na sceni između crkava u Starom gradu u Budvi, nastavio ovogodišnji muzički program festivala Grad teatar, sa početkom u 22 časa.

Politika 23-07-2019

Krapović: Hitno ispuniti obećanja za gradsko plivalište i Stari Grad

Odbornik Demokrata Dragan Krapović, uputio je dopis Sekretaru za investicije Opštine Budva, Mladenu Mikijelju, u kome insistira na hitnoj realizaciji planiranih investicionih aktivnosti za ovu godinu, a koje se odnose na MZ "Stari Grad" i gradsko plivalište "Pizana".

Reklame