ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

15-09-2019

“Fešta na plaži” u Rafailovićima

Septembar na budvanskoj rivijeri i ove godine uljepšaće "Fešta na plaži" koja će se, u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva i MZ "Bečići", održati danas u Rafailovićima.

13-09-2019

Istraživanje psihologa: Jednostavno rješenje za sve koji imaju problem sa nesanicom

Neplaćeni računi, kašnjenja na poslu, odlazak u trgovinu, nered koji treba počistiti... Brige se gomilaju, a odmor i san postaju - snovi.

13-09-2019

Danas je petak 13.

Kažu da petak 13. nosi epitet najbaksuznijeg dana. Smatra se da petak 13. svoju reputaciju vuče već stotinama ili čak hiljadama godina.

12-09-2019

Kako da najlakše upropastite dete u 10 koraka

Ako ste se ikad zapitali da li griješite u vaspitanju djeteta ili ste na dobrom putu, možda će vam ovaj tekst biti od koristi.

12-09-2019

Japanska jabuka - prijateljica imuniteta i pomoćnik u prevenciji kancera

Japanska jabuka je slatko jesenko-zimsko voće. Boja može da varira od svijetlo žute, preko narandžaste pa sve do tamno crvene. Za nju se može reći da je pravi izvor zdravlja.

12-09-2019

Počinje treći Tivat World festival

Treći Tivat World festival počinje danas i trajat će do subote 14. septembra. Festival će otvoriti Bilja Krstić sa orkestrom a zvijezda večeri je legendarni Femi Kuti sa bendom.

11-09-2019

Najbolji lijek jeseni: Dunja u službi zdravlja

Dunja je vitaminska bomba jeseni i od davnina je poznata u narodnoj medicini i koristi se prije svega kao sredstvo za ublažavanje kašlja i umirivanje stomačnih tegoba.

09-09-2019

Uroš Perić zatvara Petrovac Jazz Fest

Jedan od najboljih interpretatora pjesama Reja Čarlsa, Uroš Perić, večerašnjim koncertom u Budvi zvanično će zatvoriti ovogodišnje izdanje Petrovac Jazz Fest-a.

09-09-2019

Krckavi aromatični krompir u mafin modlicama

Ovo je idealan recept za sve ljubitelje krompira. Aromatičan krckavi krompir u mafin modlicama nikoga neće ostaviti racvnodušnim, a osim što je ukusan on je i dekorativan pa će vašu trpezu učiniti posebnom.

08-09-2019

Petrovac Jazz Festival: Večeras koncert AJS Quartet-a

Večeras će u sklopu Petrovac Jazz Festivala na terasi hotela Mogren koncert održati albanski sastav AJS Quartet, sa početkom u 22 sata.

06-09-2019

Pet najboljih načina da sačuvate papriku za zimu

Stigao je septembar, vrijeme kada u komšiluku osjećamo karakterističan miris pečene paprike. Ajvari, kisele i pečene paprike svakako su glavna septembarska delicija.

05-09-2019

Od starice oduzeli devet kilograma sira, mislili da je droga

Nije rijedak slučaj da policajci naprave grešku, ali čini se da se pripadnicima policije u Tešnju dogodio peh koji će se dugo prepričavati.

05-09-2019

Sea Dance zvijezde opčinjene festivalom, atmosferom i ljepotama crnogorskog primorja

Utisci nakon spektakularnog finala ovogodišnjeg Sea Dance festivala, još uvijek se prepričavaju. Impresivan program, najmoćnija festivalska produkcija ikad viđena u Crnoj Gori, magična lokacija i fantastična publika iz preko 40 zemalja potvrdili su najave da će šesto izdanje Sea Dancea nadmašiti sva prethodna. I više od toga!

04-09-2019

Sea Dance zvijezde opčinjene festivalom, atmosferom i ljepotama crnogorskog primorja

Utisci nakon spektakularnog finala ovogodišnjeg Sea Dance festivala, još uvijek se prepričavaju. Impresivan program, najmoćnija festivalska produkcija ikad viđena u Crnoj Gori, magična lokacija i fantastična publika iz preko 40 zemalja potvrdili su najave da će šesto izdanje Sea Dancea nadmašiti sva prethodna.

03-09-2019

Snobizam, nastao u starom vijeku, održao se do danas

Snobizam nije skorašnja društvena pojava. Različite varijante snobizma su uočene u starom vijeku, renesansi i XVIII vijeku.

03-09-2019

Ljiljan – vječni simbol vjere i nevinosti

Ljiljan često nalazimo u predjelima istočne Azije, južne Evrope te cijelog Mediterana. Cvjeta od maja do početka jeseni u svim bojama osim plave.

02-09-2019

Sve ide od nogu

Poznata humoristička fejsbuk stranica Slavorum objavila je zanimljivu fotografiju koja je izazvala veliki broj komentara.

02-09-2019

Istorijski nastup Davida Guette sinoć označio početak nove ere za Sea Dance Festival

Sinoćnje, spektakularno finale ovogodišnjeg Sea Dance festivala, održanog od 30. avgusta do 1. septembra na plaži Buljarica kod Budve, bilo je ujedno i najbolji mogući vrhunac cijele ljetnje sezone.

01-09-2019

Pita sa jabukama

Ništa ne asocira više na jesen od tople pite sa jabukama. Danas vam donosimo recept za slatku pitu kakvu su pravile naše bake i majke.

01-09-2019

Jahta Romana Abramoviča, vrijedna 340 miliona eura, plovi Bokom

Mega-jahta “Eclipse” ruskog milijardera Romana Abramoviča jutros je plovila Bokokotorskim zalivom.

Reklame