ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

Društvo 19-10-2019

Nauka dokazala: Žene galamdžije žive duže i puno su srećnije u životu

Žene su te koje se češće odlučuju za ćutanje i gašenje vatre u sebi u odnosu na muškarce, ali danas ni žene galamdžije nisu tako redak slučaj kao nekada. I evo zašto su u pravu!

Društvo 19-10-2019

U utorak hemijsko tretiranje palmi

Sekretarijat za komunalno stambene poslove Budva obavještava građane da će se osmo hemijsko tretiranje palmi izvesti u ranim jutarnjim časovima 22. oktobra.

Ekonomija 19-10-2019

Očekuju se rekordni prihodi od turizma

Ova godina će biti rekordna kada je riječ o prihodima od turizma, što je značajan potencijal koji bi trebalo uložiti u povećanje kvaliteta turističke ponude, saopštila je direktorica Nacionalne turističke organizacije (NTO), Željka Radak Kukavičić.

19-10-2019

Emisija "Puls" sjutra na TV Budva

Gošća emisije "Puls" koja je na programu TV Budva sjutra u 18h, biće dr Marija Mandić, eminentni stručanjak, prvi dječiji radiolog u Crnoj Gori čiji je radni angažman bio oko dvije decenije u Univerzitetskoj dječijoj klinici u Tiršovoj.

Društvo 19-10-2019

Saobraćajna nezgoda u Markovićima

Danas je u naselju Markovići u 12.15h došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je jedno lice zadobilo tjelesne povrede koje nisu opasne po život.

Politika 19-10-2019

Prava Crna Gora Budva: Po svaku cijenu spriječiti devastaciju ostrva Sveti Nikola

Nakon jučerašnjeg uplovljavanja višenamjenskog istraživačkog broda koji se ukotvio nedaleko od ostrva Sveti Nikola, a koji je prema dostupnim informacijama angažovan od strane jednog investitora da ispita rog podmorskog kabla, Prava Crna Gora više nema nikakvu dilemu da tajkunski kapital namjerava da se svom silom obruši na posljednju neizgrađenu oazu - naše ostrvo, saopšteno je iz budvanskog Inicijativnog odbora Prave Crne Gore.

Sport 19-10-2019

Budva – Budućnost Capital Plaza derbijem otvaraju novu sezonu

Nova takmičarska sezona počeće današnjim derbijem između ekipa Budve i Budućnost Capital Plaza u Mediteranskom sportskom centru u Budvi, sa početkom u 18 časova.

19-10-2019

Crnu Goru posjetilo 104 odsto više kineskih turista

Crnu Goru je u prvih osam mjeseci ove godine, prema podacima Svjetske turističke organizacije Ujedinjenih nacija (UNWTO), posjetilo 44 hiljade kinskih turista, 104 odsto više nego u istom periodu prošle godine.

Društvo 19-10-2019

Najviše interesovanja za zanimanja sa brzim upošljavanjem

Odrasli se najviše interesuju za zanimanja sa kojima se mogu brzo zaposliti i započeti mali privatni biznis, poput kozmetičara, frizera, zaštitara lica i imovine, saopšteno je na prezentaciji aktuelnosti u obrazovanju odraslih i obrazovne ponude u nikšićkom Tehnopolisu.

Društvo 19-10-2019

U ponedjeljak konferencija o zdravstvenom turizmu u Bečićima

Osma, dvodnevna međunarodna konferencija pod nazivom "Zdravstveni turizam - Novo lice turističke ponude" u organizaciji Medical Spa Asocijacije Crne Gore u saradnji sa klasterom zdravstvenog turizma Crne Gore, Ministarstvom održivog razvoja i turizma, Privrednom komorom i Institutom za standardizaciju počeće u ponedjeljak, 21. oktobra sa početkom u 12h u hotelu "Splendid" u Bečićima.

Društvo 19-10-2019

Konačnu riječ o povećanju zarada prosvjetnih radnika daće Glavni odbor sindikata i Vlada

Glavni odbor Sindikata prosvjete i Vlada daće konačnu riječ o povećanju zarada prosvjetnim radnicima, saopšteno je iz resornog Ministarstva.

Društvo 19-10-2019

CB Budva: Dvije saobraćajne nezgode

Na teritoriji opštine Budva u protekla 24 sata dogodile su se dvije saobraćajne nezgode u kojima je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede.

Društvo 19-10-2019

AccuWeather objavio prognozu za zimu

Meteorološki servis AccuWeather objavio je na svojim stranicama dugoročnu prognozu za nadolazeću zimu.

Ekonomija 19-10-2019

NTO: Veći prihodi od turizma i bolja posjeta i u drugoj polovini oktobra

Prema relevantnim parametrima, pozitivni turistički trendovi nastavljeni su i u drugoj polovini oktobra.

Društvo 19-10-2019

AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

U Crnoj Gori se jutros saobraća po suvim putevima uz mjestimično smanjenu vidljivost po kotlinama i sjevernim predjelima.

Reklame