ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

Društvo 25-05-2018

Sjutra promocija Igara

Crnogorski olimpijski komitet postaviće sjutra na kružnom toku u Budvi sat, koji će odbrojavati mjesece, dane i minute do početka Igara malih zemalja 2019. godine, saopšteno je iz te asocijacije.

Društvo 25-05-2018

Počinje Spark.me konferencija u hotelu Mediteran

Konferencija Spark.me održaće se po šesti put, ovog vikenda, 26. i 27. maja, u hotelu Mediteran u Bečićima.

Ekonomija 25-05-2018

Raspisan drugi poziv

Ministarstvo ekonomije raspisalo je danas drugi javni poziv za učešće u Programu za unaprijeđenje inovativnosti malih i srednjih preduzeća u ovoj godini, koji će biti otvoren do 25. juna.

Sport 25-05-2018

Članovi KK "Magic" ređaju uspjehe

Članovi Košarkaškog kluba "Magic" ređaju uspjeh za uspjehom i shodno rezultatima, stižu i pozivi za učešće u raznim kampovima.

Društvo 25-05-2018

Crnogorski penzioneri dobili svoj portal

Crnogorski penzioneri dobili su prvi portal penzioneri.me na kojem će moći da se informišu o svim temama značajnim za penzionersku populaciju, da međusobno komuniciraju na forumu i onlajn čatu, kao i da razmjenjuju mišljenja i iskustva.

Društvo 25-05-2018

Podnijet 231 zahtjev za legalizaciju

Na današnjoj tribini "Legalizacija bespravno sagrađenih objekata" sekretar Sekretarijata za urbanizam Stevo Davidović kazao je da je podnijet 231 zahtjev za legalizaciju bespravno sagrađenih objekata.

Kultura 25-05-2018

Promocija zbornika dječijih radova "Naši pješčani zapisi"

U organizaciji JU Narodna biblioteka Budve i NVO Talas u ponedjeljak će biti promovisan zbornik dječijih radova "Naši pješčani zapisi“, nastalih na radionicama kreativnog pisanja koje vode prof. Zorica Joksimović i nastavnica Sanja Pantović.

Društvo 25-05-2018

Izbor za najljepše dvorište

Radio Televizija Budva i ovog proljeća nagrađuje vašu kreativnost. Učestvujte u projektu Izbor za najljepše dvorište i pokažite dar za uređenje vašeg dvorišta!

25-05-2018

Budva na Beogradskom Manifestu – Road kroz države regiona

Turistička organizacija opštine Budva predstaviće od 25. do 27. maja svoju destinaciju na prestojećem "Beogradskom Manifestu".

Društvo 25-05-2018

Budva i Kotor pomažu obnovu RTV Pljevlja

Predsjednici primorskih opština Kotora i Budve Vladimir Jokić i Dragan Krapović uputili su pismo direktoru RTV Pljevlja u kom su izrazili žaljenje zbog požara koji je uništio prostorije i opremu RTV Pljevlja, te ponudili pomoć.

Društvo 25-05-2018

Danas bez struje više naselja

Zbog planiranih radova na mreži danas će u terminu od 9 do 17 sati bez struje ostati: naselje u blizini Mainskog Puta i benzinske pumpe, Velji Vinogradi, Babilonija, Zaobilaznica (naselje blizu vile "Park“) i Potkošljun (kratkotrajni prekidi u navedenom terminu).

Društvo 25-05-2018

Danas javna tribina "Legalizacija bespravno sagrađenih objekata"

Opština Budva, Ministarstvo održivog razvoja i turizma, zajednica opština i Asocijacija za demokratski prosperitet - ZID organizuju danas javnu tribinu na temu "Legalizacija bespravno sagrađenih objekata".

Društvo 25-05-2018

Jugoslavija na današnji dan slavila Dan mladosti

Na današnji dan širom Jugoslavije proslavljan je Titov rođendan. Slavio se kao Dan mladosti, a ovaj praznik se i danas skromno obilježava u bivšim jugoslovenskim republikama.

Društvo 25-05-2018

Saobraćajna golgota se bliži kraju

Radovi na magistralnom putu M-2.3 Cetinje -Budva privedeni su kraju.

Društvo 25-05-2018

AMSCG: Oprezno zbog sitnih odrona

Na magistralnom putu Cetinje – Budva, na dionici Brajići – Lapčići, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Reklame