ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

Društvo 23-06-2017

Čeoni sudar dva kamiona u Lapčićima, povrijeđeni vozači

U čeonom sudara dva kamiona, hercegnovske i valjevske registracije, u Lapčićima povrijeđena su oba vozača.

Društvo 22-06-2017

Gazivoda: Podmorje liči na neku građevinu ili kamenolom

Na ugrožene ljudske živote i, posebno, eko sistem nekada bogatog podmorja zbog izlova ribe dinamitom, ukazuju iz Kluba za sportski ribolov Budva.

Društvo 22-06-2017

Krapović: Zatekli smo potpuni finansijski i organizacioni haos, ali smo bolji od prethodnika

Zatekli smo potpuni finansijski i organizacioni haos i nije bilo lako uhvatiti se u koštac sa tim problemima, ali imamo riješenost da istrajemo na poštenom i bezkompromisnom pristupu da unaprijedimo život u Budvi, istakao je predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović, dodajući da ne postoji idealna vlast, ali da je nova vlast bolja u odnosu na prethodnike.

Društvo 22-06-2017

Marković: Nova vlast, iako sastavljena od devet partija, funkcioniše kao tim

Potpredsjednik Opštine Budva Veselin Marković je kazao da nova vlast, iako sastavljena od devet partija, funkcioniše kao jedan tim i da prekid poslednjeg skupštinskog zasijedanja usled nedostatka kvoruma nije izazvao nikakav nesporazum izmežu Demokrata i Socijalističke narodne partije (SNP), čiji je predsjednik.

Društvo 22-06-2017

Polis 22. jun 2017.

Društvo 22-06-2017

Sjutra dio Brežina bez električne energije

Zbog radova u trafostanici Petrovac 1, sjutra (petak) u terminu od 7 do 8.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio naselja Brežine, obavještavaju iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Društvo 22-06-2017

Buljarica sjutra bez vode

Zbog otklanjanja kvara, čiji radovi iziskuju sanaciju u ranim jutranjijm satima, skoro svi potrošači u Buljarici neće imati vodu sjutra (petak) u vremenu od 6 do 10 sati, obavještavaju iz d.o.o. Vodovod i kanalizacija Budva.

Društvo 22-06-2017

Novaković: Smeće se odvozi pet puta dnevno

Na budvanskoj rivijeri boravi više od 20 hiljada gostiju što je primjetno reflektuje na količine smeća koje se, poslednjih dana, pet puta dnevno odnose iz Budve.

Društvo 22-06-2017

Kovačević: U Budvi nema narušavanja javnog reda i mira u većem obimu

Zbog sve većeg priliva turista, službenici Centra bezbjednosti Budva svakodnevno vrše pojačane kontrole radi bezbjednog odvijanja ljetnje turističke sezone, kazao je za Radio Budvu komandir stanice budvanske policije Slobodan Kovačević.

Kultura 22-06-2017

Lični univerzumi (na indonežanski način) Dragane Mladenović

Samostalna izložba akademske slikarke Dragane Mladenović iz Tivta, Lični univerzumi (na indonežanski način), biće otvorena u petak, 23. juna, u Spomen domu Crvena komuna u Petrovcu u 21 h.

Društvo 22-06-2017

Lišen slobode u Budvi po međunarodnoj potjernici

Službenici Centra bezbjednosti Budva lišili su slobode državljanina Republike Srbije, tridesetdvogodišnjeg Bojana M. Jovanovića iz Beograda.

Politika 22-06-2017

Duletić: Vrijeme je da Budva izađe iz v.d. stanja

Pridjev "privremeno" je sve češće u upotrebi u javnom djelovanju, smatra odbornik Crnogorske u SO Budva i predsjednika Nadzornog odbora Crnogorske Pero Duletić.

Društvo 21-06-2017

Mještani Pobora protiv koridora sa dalekovodom

Mjesna zajednica Pobori organizovala je sastanak mještana, tamošnjih investitora i predstavnika Opštine Budva zbog koridora za visokonaponski kabl koji treba da prođe kroz to selo.

Reklame