ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

Društvo 01-06-2020

Konkurs Social Impact Award šansa za mlade preduzetnike

Mladi koji su zainteresovani da se bave društvenim preduzetništvom i žele da osvoje podršku za razvoj i implementaciju svojih ideja mogu da se do 26. juna prijave na konkurs Social Impact Award.

Zanimljivosti 01-06-2020

Bareno povrće za predjelo ili prilog (RECEPT)

Donosimo vam recept za zdravu i ukusnu mješavinu nekoliko vrsta povrća, koje možete iskorisiti za predjelo ili prilog.

Društvo 01-06-2020

Sahrane i saučešća dozvoljeni uz poštovanje preporuka

Iz d.o.o. "Pogrebne usluge" Budva obavještavaju javnost da se dozvoljava obavljenje saučešća i sahrana, uz obavezu da da se aktivnosti prilagode aktuelnoj epidemiološkoj situaciji.

Politika 01-06-2020

DF Budva: Šator pravo mjesto za svadbu Ivkovića i Džakovića

Gospodin Ivković, član sklepane družine koja je juče htjela da kupovinom odbornika prevari građane i otme legitimno izabranu vlast u Budvi našao je shodno da pokuša prikaže javnosti svoje spisateljske i komičarske talente, navodi se u reagovanju iz DF-a Budva.

Društvo 01-06-2020

Naredba o preduzimanju preventivnih mjera zaštite od požara na području opštine Budva

Na osnovu Zakona o zaštiti i spašavanju i Statuta Opštine Budva, predsjednik Opštine donosi Naredbu o preduzimanju preventivnih mjera zaštite od požara. Naredba na snagu stupa danas.

Politika 01-06-2020

Rađenović: Spriječena još jedna krađa izborne volje građana

Dvodnevni desant DPS-a i njihovih satelita i korumpiranih odbornika - prebjega na vlast u Budvi završen je fijaskom, kazao je predsjednik OO SNP Budva i šef Kluba odbornika SNP CG u SO Budva Krsto Rađenović, dodajući da je Budva je odbranjena, te da je ostala u rukama onih koji su izbornom voljom naroda dobili priliku da upravljaju ovom opštinom.

Politika 01-06-2020

Petričević: Predstava je završena, goruća pitanja za Budvu ostaju

Gotovo da nema stanovnika Budve, pa i Crne Gore, koji nije sa zanimanjem, ali i sa zgražavanjem, pratio dvodnevnu predstavu koja se odigravala ispred zgrade Opštine Budva, kazala je u saopštenju za javnost odbornica SD-a u SO Budva Milica Petričević.

Ekonomija 01-06-2020

Cijena zakupa plaža zavisiće od sezone

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom tokom ljeta će, u saradnji sa zakupcima plaža i nadležnim institucijama, utvrditi koliko je slabija sezona u odnosu na prethodne i na osnovu toga odrediti cjenovnik zakupnina za ovu godinu.

Ekonomija 01-06-2020

Opština imala zakonsko pravo da do 3. juna podnese žalbu na zahtjev za blokadu računa

Privredni sud kojim rukovodi Blažo Jovanić izdao je rješenje o blokadi računa Opštine Budva prije isteka zakonskog roka od 15 dana u kome je lokalna vlast imala pravo da uloži žalbu na zahtjev Zaštitnika imovinsko-pravnih interesa države koji je u ime Ministarstva finansija tražio da se opštinski računi blokiraju na iznos od 29,3 miliona eura.

Društvo 01-06-2020

CB Budva: Dvije saobraćajne nezgode

U protekla 24 sata na području Budve dogodile su se dvije saobraćajne nezgode, a kako su saopštili iz CB Budva povrijeđenih nije bilo.

Politika 01-06-2020

DPS: Logičan kraj vladavine primitivno-interesne koalicije u Budvi

Koalicija koja je u Budvi čitav svoj mandat potrošila u međusobnim optuživanjima, vrijeđanjima i podmetanjima, ujedinila se u jednom - siledžistvu i neutoljivoj želji za vlašću, po bilo koju cijenu, saopšteno je iz DPS-a.

Društvo 01-06-2020

Prvi turisti stigli u Crnu Goru

Turisti, uglavnom iz zapadnoevropskih zemalja, počeli su da ulaze u Crnu Goru odmah iza ponoći, čim je stupila na snagu mjera ulaska bez karantina za građane država sa manje od 25 aktivnih slučajeva korona virusa na 100.000 stanovnika.

Društvo 01-06-2020

Lista zemalja iz kojih je od danas dozvoljen dolazak u Crnu Goru

Crna Gora je odlučila da se problemu popuštanja mjera posvjeti sistematski i te da definiše uslove i kriterijume za ukidanje mjera suzbijanja širenja zaraze a prije svega kriterijume za postepeno otvaranje granica.

01-06-2020

"Hertz" u Crnoj Gori neometano posluje

Privredno društvo "Hertz - Autotechnica Montenegro" i njegov ogranak u Crnoj Gori posluje neometano uprkos podnešenim zahtjevima za bankrot od kompanija u SAD i Kanadi.

Društvo 01-06-2020

COVID-19: Popuštanje mjera u međunarodnom saobraćaju

Pandemija COVID-19 uzrokovala je dosad nezabilježenu zdravstvenu krizu u svim državama svijeta.

Reklame