ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

Politika 23-07-2019

PzP: Grube neistine plasirane na fb profilu

Povodom postova na društvenoj mreži Facebook u kojima se pominju bivši i sadašnji članove stranke, saopštenjem se obratio Opštinski odbor Pokreta za Promjene Budva.

Sport 23-07-2019

Murišić: Neće biti lako sa Amerikancima, ali očekujemo pobjedu

Ajkule na šampionatu očekuje još jedan meč, sa selekcijom SAD-a koja je bila ubjedljiva protiv Južne Afrike 19:3.

Društvo 23-07-2019

Sajam rukotvorina u TQ Plazi

Na sajmu će se predstaviti preko 20 rukotvoraca iz svih krajeva Crne Gore. U ponudi će biti proizvodi od drveta, gline, poludragogkamena i žice kao i pregršt heklanih, šivenih i pletenih proizvoda, igračaka..

Društvo 23-07-2019

Zabavite se reciklirajući u Interaktivnom centru

Reciklaža nije samo korisna navika za prirodu, već može biti i veoma zabavna aktivnost ako se ovog ljeta nalazite u Budvi.

Društvo 23-07-2019

Postavljeni znakovi koji sugerišu na značaj vezivanja sigurnosnog pojasa

Sekretarijat za komunalno stambene poslove je izvršio nabavku i postavljanje saobraćajnih znakova koji sugerišu na značaj vezivanja sigurnosnog pojasa u automobilu.

Društvo 23-07-2019

Završeno obilježavanje autobuskih i taksi stajališta u Budvi

Sekretarijat za komunalno stambene poslove je tokom današnjeg dana obilježio taksi i autobuska stajališta u ulici Kanjoša Macedonovića, u neposrednoj blizini Vile Park.

Društvo 23-07-2019

Pita od starog hleba brz i ekonomičan ručak

Ostaci starog hleba mogu postati lijep i brz ručak. Ako svakoga dana odvojite po koji komadić hleba zaostao od ručka možete napraviti preukusnu pitu za čas posla. Brz i ekonomičan ručak!

Sport 23-07-2019

Sutjeska večeras u Nikšiću protiv Apoela

Fudbaleri Sutjeske igraće večeras u Nikšiću protiv kiparskog Apoela prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Politika 23-07-2019

Mikijelj Krapoviću: Ako je Vaš cilj da na ovaj način osporite sve ono što je urađeno u proteklih šest mjeseci, samo nastavite

Legitimno pravo svakog odbornika jeste da insistira na realizaciji projekata predvidjenih planiranim investicionim aktivnostima, a izvještaj o urađenom će biti prezentovan na kraju godine, istakao je u reagovanju na dopis odbornika Demokrata, Dragana Krapovića, sekretar Sekreterijata za investicije, Mladen Mikijelj.

Politika 23-07-2019

Održano književno veče Vesne Kapor na Trgu pjesnika

Sinoću se na Trgu pjesnika nastavio se ovogodišnji književni program festivala, gdje je gost bila Vesna Kapor.

Ekonomija 23-07-2019

Vlada uputila javni poziv za sporazumni prestanak radnog odnosa zaposlenima u javnom sektoru

Ministarka javne uprave, Suzana Pribilović, uputila je javni poziv svim organima i institucijama na centralnom i lokalnom nivou za sporazumni prestanak radnog odnosa uz isplatu otpremnine zaposlenom.

Kultura 23-07-2019

Milo Lompar gost na Trgu pjesnika

Književni program festivala Grad teatar nastavlja se sjutra, u srijedu, 24. jula, na Trgu pjesnika u Starom Gradu, gostovanjem Mila Lompara, koji će govoriti o monografiji „Crnjanski – biografija jednog osećanja”, sa početkom u 21h.

Društvo 23-07-2019

Koncertom Omladinskog kamernog hora „Turksoy” nastavljen muzički program Grad teatra

Koncertom Omladinskog kamernog hora „Turksoy”, sinoć se na sceni između crkava u Starom gradu u Budvi, nastavio ovogodišnji muzički program festivala Grad teatar, sa početkom u 22 časa.

Politika 23-07-2019

Krapović: Hitno ispuniti obećanja za gradsko plivalište i Stari Grad

Odbornik Demokrata Dragan Krapović, uputio je dopis Sekretaru za investicije Opštine Budva, Mladenu Mikijelju, u kome insistira na hitnoj realizaciji planiranih investicionih aktivnosti za ovu godinu, a koje se odnose na MZ "Stari Grad" i gradsko plivalište "Pizana".

Ekonomija 23-07-2019

Od danas skuplji benzin: Litar BMB 95 skače na 1,36 eura, eurodizel po starom

Cijene obje vrste benzina od ponoći će biti skuplje dok će eurodizel mirovati. Kako je saopšteno iz Ministarstva ekonomije, litar eurosupera BMB 95 poskupiće četiri centa na 1,36 eura, a eurosupera BMB 98 tri centa na 1,39 eura.

Reklame