ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

27-04-2024

Učenici JU SMŠ „Danilo Kiš” osvojili bronzu u kvizu znanja i nagradu za najbolje preduzeće

Učenici JU SMŠ Danilo Kiš osvojili bronzu u kvizu znanja i nagradu za najbolje preduzeće za vježbu na Sajmu u gradu Plovdivu u Bugarskoj.

Foto: Privatna arhiva

Na 27. Međunarodnom sajmu preduzeća za vježbu u Bugarskoj, 25. i 26. aprila, bronzanu medalju i treće mjesto u kvizu znanja o preduzećima za vježbu - EUROPEAN i projektu BRIDGE, osvojili su predstavnici PZV “Diva Fish” iz JU SMŠ “Danilo Kiš” iz Budve.

Potom i nagradu za najbolje preduzeće za vježbu na sajmu, takođe dobija PZV “Diva Fish” iz JU SMŠ “Danilo Kiš” iz Budve, a koju dodijeljuju iz projekta BRIDGE.



Projekat "Bridge" doprinosi ojačavanju regionalne saradnje između institucija i aktera koji rade na razvoju sektora stručnog obrazovanja i sektora obuke za mlade, uvezuje nacionalne mreže preduzeća za vježbu Zapadnog Balkana sa njihovim partnerskim mrežama u EU.

Koordinator za istraživanje i razvoj kvalifikacija JU Centra za stručno obrazovanje Vlade CG i predstavnik crnogorskog Servis centra PZV na događaju je bio Srđan Obradović.

Učešće na ovom sajmu predstavlja jednu od aktivnosti po projektu BRIDGE koji finansira Evropska unija, a promotivno je podržala TO Budva.

Sve čestitke budvanskim učenicima i njihovoj nastavnici Dijani Kostović. Bravo!