ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

22-02-2017

TO Budva na sajmu turizma u Beogradu

Turistička organizacija opštine Budva predstaviće ponudu budvanske rivijere na predstojećem sajmu turizma u Beogradu, koji se ove godine održava od 23. do 26. februara.

"Budva će nastupiti samostalno na štandu veličine 105m2, u hali 1, na jednoj od najzapaženijih lokacija za posjetioce sajma. Na štandu Turističke organizacije opštine Budva predstaviće se i: Aquapark Budva, TA Talas M, hotel “BIP” i EXIT/Sea Dance festival.

Na štandu Turističke organizacije opštine Budva biće prisutan i predsjednik opštine Budva, Dragan Krapović.

Tržište Srbije predstavlja veoma značajno tržište za nas, a gosti iz Srbije su vrlo dobro upoznati sa turističkom ponudom našeg grada, pa uvijek sa posebnom pažnjom pristupamo organizaciji nastupa na ovom sajmu. Nastojimo da kroz sastanke, promotivni materijal i jedinstven nastup na sajmu, u što boljem svjetlu predstavimo turističku ponudu Budve, sa akcentom na novine u turističkoj ponudi.

Tako je ove godine, prvog dana sajma, planirana promocija gastro ponude budvanske rivijere.

U okviru ove promocije, posjetioci će se upoznati sa specijalitetima našeg podneblja kao i tradicionalnim načinom pripreme makarula na licu mjesta. Kako bi se što bolje predstavila gastro ponuda, a u mogućnostima koje nudi sajamski nastup, organizovaće se nagradna igra – točak sreće, a za dobitnike su pripremljeni posebni pokloni u skladu sa temom nastupa toga dana: domaće makarule, patišpanj, ruštule, med, maslinovo ulje, sadnice lavande i ruzmarina, crnogorski kuvar “Ukusi Crne Gore” itd.

Takođe, brojni restorani iz Budve su se odazvali pozivu Turističke organizacije opštine Budva i doprinijeli nagradnoj igri na način što su obezbijedili ručak/večeru u svom restoranu za dobitnike.

Tokom cijelog dana posjetioci će moći da degustiraju lokalne delicije uz zvuke klape.

Tradicionalno, drugog dana sajamskog nastupa biće organizovan prigodan koktel za partnere, saradnike i medije iz Beograda i Srbije, sa početkom u 14.00h. Ovo je prilika da se kroz sastanke, intervjue i izjave, njeguju prijateljski odnosi sa partnerima iz Srbije.

U okviru nagradne igre drugog dana, točak sreće posjetiocima može doneti više nego interesantne nagrade: Full.Feel.Budva promo material, ulaznice za Aquapark, ulaznice za Sea Dance festival itd.

Trećeg dana sajamskog nastupa predviđena je promocija budvanskog Karnevala kao najznačajnije manifestacije u periodu predsezone, sa početkom u 13h. Promocija će podrazumijevati podjelu flajera sa informacijama o datumu Karnevala, prisustvo učesnika programa i medija. U okviru ovog dana, na točku sreće biće dodato još jedno polje pod nazivom “Vidimo se u Budvi” koje će podrazumijevati nagradu – vikend za dvoje tokom budvanskog Karnevala. Sponzori ove nagrade su: HG “Budvanska rivijera”, HG “Montenegro Stars”, hotel “Queen of Montenegro”, hotel “Moskva”, hotel “Plaza” i vila “Obala”, navodi se u saopštenju Turističke organizacije opštine Budva.