ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

24-03-2017

Reagovanje Marka Kentere na saopštenje OO Demokrata Budva

"Momci iz Sjeverne Koreje, budvanske Demokrate, sa 10% ukupnih birača Budve, sprovode mjesecima revolucionarno djelovanje u Budvi.

Svakodnevno mladi revolucionarni, čiji su rukovodioci, listom od osnivanja do danas, skupili 3 regularno položena razreda srednje škole, i 3 dana radnog staža, vrše pritisak, love, optužuju i osudjuju sve one koji nešto rade ili su radili u Budvi.

Kao svi deklarativni borci za slobodu, koji uistinu vode borbu za lične pozicije, ugledaju se na vodju iz susjednih država, zamajavaju gradjane jer ne znaju šta da rade mjesecima i primjenjuju devizu Držite lopova.

Demokrate danas upravljaju dekretima, oni prijete tužilastvu, sebi dopuštaju da daju partijske objave na opštinskim sajtovima vodeći lične ratove u opštinsko ime!

Oni ljude i porodice nazivaju "zalogajima" u dobrom maniru šumskih ratnika tipa ISIL.

Demokrate - momci iz Sjeverne Koreje, koji uvode zabran u bilo kom poslu, svima koji nisu u njihovoj partiji, danas prijete i optužuju pri tom ne dajući ni jedan jedini dokaz za svoje tvrdnje. Stoga je nemoguće i suprostavljati se njima, jer da parafraziram Danila Kiša, oni su ti koji se suprostavljaju činjenicama.

Demokrate pozivaju na izvidjanje i optuživanje tužilastvo a sami su već duboko u izvidjanju zbog privatnih malverazacija sa zemljom i divljom gradnjom! Mladi revolucionari ne vide problem kad oni grade bez dozvole; ili kad potpisuju unosne ugovore sa vlasnicima gradske luke protiv kojih se danas bore. Oni nemaju problem kada su partneri u zakupu najboljih prostora Budve sa onim "švercerima duvana" protiv kojih svaki dan izvikuju parole! Pozivaju na borbu protiv partijskog zapošljavanja a mjesecima "dopunjavaju" opštinske stalne i sezonske poslove samo svojim kadrovima! Gadi im se bivša vlast a najbolje kopiraju sve one malverazacije kojih su im puna usta.

Poslednjih mjeseci tenderi se ne smiju otvarati niti konkursi zatvarati ako Demokrate nisu uključene u te poslove! Opet jako izvikujući devizu Držite lopova, ali bez jednog jedinog dokaza.
Momci iz Sjeverne Koreje - budvanske Demokrate, prozivaju bez dokaza, optužuju bez uporišta, govore neistine bez posledica danas i prijete praznim puškama. Medjutim, kao i svaki revolucionarni pokret, naročito kad ga vode nepismene i slijepe vodje bez iskustva, oni su osudjeni na propast ali sa posledicama koje će plaćati gradjani Budve u godinama koje su ispred nas.

Demokrate u Budvi, otvarajući "front" protiv svih koji nešto rade u Budvi a njih ne podržavaju, najviše liče na borce ISILa, opasane dinamitom i spremne da zbog lične mržnje i privatnih opsesija a pod plaštom borbe za gradske interese, dignu u vazduh onog koga mrze, sebe ali i grad koji im je dat na upravljanje!

Mladi revolucionari, nije demokratija napadati bez ijednog dokaza i van institucija, lomiti i prijetiti, biti sujetan i ličan, to nema veze sa vodjenjem grada, i zato u korist grada počnite da se bavite momci iz Sjeverne Koreje poslom za koji ste izabrani, lične ratove ostavite za lične prilike, svoje ogromne i neutemeljene sujete zaboravite na radnim mjestima lokalne uprave, procesuirajte sve ono sto je sumnjivo tamo gdje mu je po zakonu mjesto, a Budva ne moze da čeka da se osvjestite od svog neznanja, sujeta i malih i za grad nebitnih a unaprijed propalih ratova", navodi se u saopštenju koje potpisuje Marko Kentera.