ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

22-01-2017

Oprezno zbog poledice i sitnih odrona na sjeveru

Na jugu Crne Gore jutros se saobraća nesmetano, dok u višim planinskim predjelima ima snijega i poledice, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).

Iz AMSCG-a upozorili su da je zbog nestabilnog vremena ima sitnijih odrona na dionica kroz usjeke i da je neophodna opreznija vožnja.

Saobraćaj na putu Cetinje - Budva biće zatvoren za saobraćaj od devet i deset do 11 i deset i od 14 i deset do 15 i 40 sati zbog rekonstrukcije magistrale na dionici Brajići - Lapičići.

Za vrijeme sniježnih padavina zabranjen je saobraćaj za kamione sa prikolicom i šlepere na dionicama preko planinskih prevoja, u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na regionalnom putu Rožaje - Kula nije dozvoljeno kretanje kamionima sa prikolicama i šleperima.

Na regionalnom putu R-1, dionica Cetinje - Njeguši promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2.3, dionica Podgorica - Cetinje, lokalitet tunel Mekavac, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog miniranja na stopi mosta Moračica auto puta Bar-Boljare, na prvoj sekciji Smokovac – Uvac – Mateševo, obustavlja se saobracaja za sve vrste vozila u trajanju ne duzem od 30 minuta u terminu od osam do deset i od 12 do 14 sati.