ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

06-08-2019

"Okle ovolika graja sa Pizane?" Ponovo rade reflektori na starom ljetnjem bazenu

Opet su se upalili reflektori na starom ljetnjem bazenu ispred Starog grada. Trude se vaterpolo radnici u Budvi da se vrate stari dani i da se djeca okupe na starom bazenu kao nekada kada se igrao najbolji vaterpolo i kada su se baš ovdje kupali šampioni.

"Naime uz pomoć mladog ali veoma ažurnog bivšeg igrača Igora Porobića i njegove firme pokrenut je novi projekat u Crnoj Gori.
U pitanju je prvi Beach waterpolo aquapinna cup 2019 u saradnji sa sponzorima Aquapinna sport, Ivmax, radio S, cadmus cineplexx i Home of gyros", kazali su iz Vaterpolo i plivačkog klub "Budva".

Učestvovali su bivši i sadašnji igrači iz Crne Gore.
Pobjednik turnira je Roma caffe iz Herceg Novog. U finalu je bila bolja od, takođe, hercegnovske ekipe Remi, koju je porazila rezultatom 8:7. Trećeplasirana ekipa su Galaktikosi iz Kotora

"Hvala Igoru koji je uz pomoć sponzora i uz pomoć našeg kluba pokrenuo sve ovo na našem bazenu i koji je učinio da su turisti a sigurni smo i svi Budvani barem sinoć iznenade i upitaju "okle ovolika graja i svjetla sa Pizane" ? Biće opet dječije graje i trenerske pištaljke na našoj Pizani!", poručili iz Vaterpolo i plivačkog kluba "Budva".