ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

25-11-2014

Obuka na temu „Integracija Crne Gore u NATO“

U utorak, 25. novembra, od 10 h do 13.30 h, u prostorijama Akademije znanja, biće održana obuka na temu „Integracija Crne Gore u NATO“.

Obuku organizuje Uprava za kadrove Crne Gore i Komunikacioni tim za NATO, VLADE Crne Gore, uz angažovanje predavača iz diplomatskog predstavništava u Crnoj Gori admirala slovenačke vojske Renata Petrića, i pukovinka docenta dr Mehmedina Tahirovića, iz Ministarstva odbrane Crne Gore.

Obuci treba da prisustvuju sekretari/načelnici/direktori, kao i zaposleni iz Sekretarijata/Službi/Preduzeća, u broju od 2 - 5.

Obaveza starješina organa Opštine Budva i direktora preduzeća čiji je osnivač Opština je da obavijestite svoje zaposlene o održavanju ove obuke, kao i da iste preko sekretarica prijave Andrei Uzelac, Sekretarijat za lokalnu samoupravu, tel 033/451-272, [email protected], do 24.11., do 12.00 h, kako bi se na vrijeme izvršili neophodne pripreme za realizaciju obuke.

Službenici i namještenici koji budu prisustvovali na ovoj obuci dobiće sertifikat Uprave za kadrove Crne Gore.

Opština Budva i preduzeća čiji je osnivač su obavezni da prate i pohađaju Nacionalni program obuke koji vodi Uprava za kadrove Crne Gore.