ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

20-12-2016

Nova rubrika o kulturi na sajtu Opštine Budva

Prije nekoliko mjeseci na sajtu Opštine Budva pokrenuta rubrika "Kulturno-zabavni događaji u gradu" (link: http://www.budva.me/kulturno-zabavni-dogadjaji) koja se uređuje na dnevnom nivou, a sve u cilju objedinjavanja i promocije što više kulturnih, umjetničkih, zabavnih, naučnih i drugih sadržaja koji se na prostoru Budve nude. U navedenoj rubrici svoju ponudu do sada su predstavljale lokalne kulturne, prosvjetne i druge institucije, nevladine organizacije, udruženja, pojedinci i svi ostali zainteresovani subjekti.

"Saradnja i promocija potpuno je besplatna, podrazumijeva samo da se putem e-maila dostavi kraći ili duži tekst (po volji) o događaju/projektu koji se planira, uz osnovne informacije, kao i prateću ilustraciju (ili više njih). Da bi se stekao uvid u to kako najave mogu da izgledaju, poželjno je pogledati nekoliko već objavljenih na navedenom linku.

Ovim putem pozivamo sve koji kulturnom bogate ambijent našega grada i opštine da budu slobodni da nam se obratite, kao i da ovu informaciju proslijede svima za koje smatraju da bi potencijalno bili zainteresovani za ovakvu saradnju", navodi se u saopštenju.

Za više informacija, prijedloge i ideje svi zainteresovani se mogu obratiti Dušanu Medinu, dipl. areheologu i master menadžeru u kulturi i medijima, zaposlenom u Kabinetu predsjednika Opštine Budva na poslovima iz medija i kulture, koji uređuje ovu rubriku. Najave događaja se njemu i dostavljaju putem e-maila ([email protected], [email protected]).