ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

28-11-2015

Ladies Night Rotari kluba Budva večeras u Queen-u

U subotu, 28. novembra će se - u hotelu „Queen of Montenegro“ u Bečićima - održati tradicionalna veče Rotari kluba Budva Ladies Night.

Na ovom događaju predstaviće se prvi rezultati akcije "Moj prvi dom", inaugurisati novi članovi Rotari kluba Budva, organizovati aukcija klupskih slika i dobrotvorna lutrija.

Ukupna ciljana suma akcije je podignuta sa 75.000 na 113.000 dolara, koliko se planira da u naredna tri mjeseca obezbijede Rotari klubovi iz zemlje i inostranstva, poslovne firme, društvene i državne organizacije, te Rotary International (RI).

Ovom događaju prisustvovaće i visoki predstavnik Rotary International-a, Direktor i predsjednik Izvršnog komiteta najveće nevladine organizacije na svijetu, gospodin Safak Alpay.

Kompletan neto prihod od ove večeri - kako je javnost već informisana - namijenjen je akciji Moj prvi dom - nabavci opreme za dječije i porodiljsko odjeljenje Opšte bolnice Kotor (istovremeno i bolnica opštine Budva) koju Rotari klub Budva organizuje posredstvom Global Grant projekta u kome su partneri Rotari klubovi iz Crne Gore, Rotary Club Budapest City, Rotary club Oklahoma City i Rotary club Minhen.

Na okupljanje rotarijanaca dobrodošli su svi prijatelji Rotarija, Budve i Crne Gore i ljudi dobre volje spremni da pomognu drugima.

Dobročinitelji koji nisu u u mogućnosti da prisustvuju ovo događaju, a žele da pomognu, odgovarajući iznos donacije mogu uplatiti na račun Rotari kluba Budva 530-11957-32, sa naznakom "Moj prvi dom". Svaki cent se broji!

O Rotariju
Rotary predstavlja globalnu mrežu lidera koji se volonterski posvećuju rješavanju najoštrijih humanitarnih izazova u svijetu. Rotary povezuje 1.2 million članova posredstvom 34.000 Rotari kluba u preko 200 zemalja i geografskih regiona. Njihov rad utiče na život kako na lokalnom tako i na međunarodnom nivou, od pomoći porodicama u potrebi u svojim zajednicama do borbe za svijet oslobođen dječije paralize (polio-free world).

Više informacija o akciji "Moj prvi dom" na FB stranici Rotary club Budva.