ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

01-09-2014

Inspektor napadnut zbog kontrole diskonta

Inspektor Uprave za inspekcijske poslove G.R. napadnut je juče, nakon što je završio inspekcijsku kontrolu diskonta pića "Krug" na Mainskom putu u Budvi.

Incident se dogodio nakon što je inspektor završio kontrolu i vratio se u hotel "Beograd" u Bečićima, gdje je tokom ljeta bio smješten. Vlasnik diskonta J.M (42) iz Budve, došao je u Bečiće kako bi se obračunao sa inspektorom, te ga zatekao u hotelu “Beograd”, gdje je započela rasprava, a svjedoci navode da je spriječeno da dođe i do fizičkog obračuna.

Kako Vijesti nezvanično saznaju, vlasnik je bio nezadovoljan inspekcijskom kontrolom, koja je, kako je inspektor rekao policiji, sprovedena prema zakonu.

Inspektor je slučaj odmah prijavio policiji, koja je privela na saslušanje vlasnika diskonta. Policija je o slučaju obavijestila dežurnog zamjenika osnovnog državnog tužioca, koji je djelo kvalifikovao kao "napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti", penose vijesti.me.

Službenici raznih inspekcija, kao i pripadnici policije, tokom sezone bili su u Budvi nerijetko izloženi verbalnim, pa čak i fizičkim napadima.