ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

25-08-2016

Cdu: Usvojen Sanacioni program za Budvu

Izborna lista "Crnogorska demokratska unija: Volimo Budvu! - Dragan Purko Ivančević" održala je sinoć treću sjednicu Izbornog štaba. Izborni štab Cdu je usvojio i "Sanacioni program za Budvu", koji predstavlja temeljni dokument kojim se obraćaju građanima Budve.

Razmatrane su dosadašnje aktivnosti ove izborne liste i izraženo zadovoljstvo što su prva lista koja je prijavljena Opštinskoj izbornoj komisiji i odmah potvrđena.

"To pokazuje našu snagu i podršku koju uživamo kod građana Budve, a koja je već sada preko 13 odsto, prema podacima koje redovno dobijamo sa terena, iz cijele opštine Budva", kazali su iz Crnogorske demokratske unije.

Izborni štab je, dodaju, potvrdio medijske i promotivne sadržaje koje je koncipirao i realizovao Kreativni tim Cdu, koji čine isključivo njihovi članovi i simpatizeri, i koji tu aktivnost ostvaruju isključivo na volonterskoj osnovi.

Razmatrani su i organizacija i rad "mini izbornih štabova", preko kojih, kako su kazali u ovoj partiji, ostvaruju neposrednu komunikaciju sa građanima.

"Podržana je njihova dosadašnja aktivnost, koja će biti pojačana u posljednjih mjesec i po dana pred izbore", ističu iz Cdu-a.

Izborni štab Cdu je usvojio i "Sanacioni program za Budvu", koji predstavlja temeljni dokument kojim se obraćaju građanima Budve.

"Želimo da obnovimo Budvu, eliminišemo sve negativne posljedice ogromne štete koja je posljednjih godina nanijeta našem gradu i cijeloj opštini. Izborni štab je definisao i politički tim koji će upravljati Budvom poslije izbora, čiju okosnicu čine naši kandidati za odbornike, pojačani dokazanim stručnjacima iz raznih oblasti. Spasimo Budvu, obnovimo Budvu, volimo Budvu!", poručili su oni.