ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

Društvo 27-11-2015

Palmin surlaš prisutan na čitavom crnogorskom primorju

​Čitavo područje crnogorskog primorja zaraženo je palminim surlašem, koji napada ne samo palme već i veliki broj drugog ukrasnog bilja.

Društvo 27-11-2015

Formiran novi sindikat u Opštini Budva

Novoformirani Sindikat zaposlenih u Opštini Budva je prije nepuna dva mjeseca registrovan i sa članstvom od 189 od 317 zaposlenih u sekretarijatima i službama, već priprema niz aktivnosti sa ciljem poboljšanja statusa onih koji rade u lokalnoj samoupravi.

Društvo 27-11-2015

Održan okrugli sto pod nazivom “NATO i mi”

U organizaciji Foruma žena SDP CG u Budvi, u “Akademiji znanja” je sinoć održan okrugli sto pod nazivom “NATO i mi”.

Društvo 27-11-2015

Promovisana knjiga autora Petra Perovića i Nebojše Vučkovića

Sinoć je u Akademiji znanja u organizaciji RTB, promovisana knjiga “Knjiga o tebi – Afino staranje o sebi” autora Petra Perovića i Nebojše Vučkovića.

Društvo 27-11-2015

Slovenska plaža Pionir u novim tehnikama i tehnologijama

Povodom inovativnog projekta „Razvoj niskokarbonskog turizma u Crnoj Gori“, koji realizuje Centar za održivi razvoj/UNDP i Ministarstvo održivog razvoja i turizma uz finansijsku podršku Globalnog fonda za životnu sredinu, danas je u hotelu „Budva“ u Budvi održan seminar za novinare i predstavnike primorskih opština, na kome je profesor budvanskog Fakulteta za biznis i turizam, Ljiljana Krgović održala prezentaciju na temu, Turističko naselje "Slovenska plaža" Pionir u mnogim novim tehnikama i tehnologijama.

Društvo 27-11-2015

Prijave za Program stručnog osposobljavanja još danas

Visokoškolci koje se nalaze na evidenciji Zavoda za zapošljavanje Crne Gore i koji nemaju radnog iskustva mogu se još danas do 14 sati prijaviti za Program stručnog osposobljavanja lica sa stečenim visokim obrazovanjem.

Društvo 27-11-2015

Oblačno i vjetrovito

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti oblačno i vjetrovito, povremeno sa slabom kišom, a na sjeveru hladno sa snijegom i susnježicom, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

Društvo 27-11-2015

Polis 26. novembar 2015.

Društvo 27-11-2015

Ladies Night Rotari kluba Budva sjutra u Queen-u

U subotu, 28. novembra će se - u hotelu „Queen of Montenegro“ u Bečićima - održati tradicionalna veče Rotari kluba Budva Ladies Night.

Društvo 26-11-2015

Predstavljen program dočeka Nove godine u Budvi

Turistička organizacija opštine Budva u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i predstavnicima turističke privrede Budve, održala je konfereciju za novinare 26. novembra u 12h, u hotelu “Envoy” u Beogradu.

Društvo 26-11-2015

Potpisan Protokol o saradnji između Agencije za zaštitu životne sredine i JP „Regionalni vodovod Crnogorsko primorje”

Danas, 26. novembra 2015. godine potpisan je Protokol o saradnji između Agencije za zaštitu životne sredine i JP „Regionalni vodovod Crnogorsko primorje”. Protokol je potpisan radi obostranog interesa na zajedničkoj saradnji na zaštiti izvorišta „Bolje sestre” za vodosnabdijevanje Crnogorskog primorja”.

Društvo 26-11-2015

Direktor Rotary Internationala u Crnoj Gori

U subotu 28. novembra - u hotelu „Queen of Montenegro“ u Bečićima - sa početkom u 10.00 časova, direktor i predsjednik Izvršnog komiteta Rotary Internationala, najveće nevladine organizacije na svijetu, gospodin Safak Alpay otvoriće i voditi seminar namijenjen novim članovima Rotari pokreta - New Member Orientation Camp.

Društvo 26-11-2015

Nacionalna turistička organizacija pripremila povoljne paket aranžmane

Prvi snijeg na sjeveru Crne Gore, ovih dana najavljuje dobru zimsku sezonu te u susret novogodišnjim praznicima i školskim raspustima u NTO pripremaju povoljne paket aranžmane.

Kultura 26-11-2015

Specijalnoj projekciji filma “Igra u tami“ prisustvovao glavni glumac

Novi film "Igra u tami", po drami Đorđa Milosavljevića, u režiji Juga Radivojevića, premijerno je prikazan ​sinoć u bioskopu “Cadmus Cineplex“ u Budvi, a specijalnoj projekciji prisustvovao je glavni glumac u filmu, Vuk Kostić.

Best Price - Guaranteed!
Reklame