ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

Društvo 21-03-2018

Konferencija Za snažniji glas djeteta u društvu

Zaštitnik ljudskih prava i sloboda organizovaće sjutra Konferenciju „Za snažniji glas djeteta u društvu - Mreža Zlatnih savjetnika Ombudsmana“ kojoj će prisustvovati predstavnici Skupštine, Vlade, obrazovnih ustanova, nevladinog sektora, međunarodnih organizacija i medija.

Društvo 21-03-2018

Sajam hrane, turizma i ekologije od sjutra u Budvi

Na Jadranskom sajmu u Budvi od 22. do 24. marta održaće se 44. Sajam hrane, 27. Međunarodni sajam turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo – METUBES, 23. Sajam ekologije koji će otvoriti jubilarnu 50. sajamsku sezonu.

Društvo 21-03-2018

Regionalna konferencija o preduzetništvu u turizmu u Petrovcu

Regionalna konferencija o preduzetništvu, koja se od danas održava u hotelu Palas u Petrovcu, prilika je za sve preduzetnike u turizmu da se predstave budućim partnerima i saradnicima, ali i mogućnost da ostvare nove poslovne saradnje i predstave eventualne novine u budućem radu.

21-03-2018

Suzavac u kosovskom parlamentu

U sali Skupštine Kosova, uoči glasanja o demarkaciji sa Crnom Gorom, bačen je suzavac, prenose prištinski mediji.

Društvo 21-03-2018

Milena Lubarda Marojević nova (stara) direktorica Grad teatra

Predsjednik Savjeta JU "Grad teatar", profesor doktor Siniša Jelušić, kazao je za TV Budva da je na juče održanoj sjednici tog tijela Milena Lubarda Marojević jednoglasno odabrana za direktoricu te Javne ustanove.

Kultura 21-03-2018

Posjeta Budvi grupe istraživača sa Univerziteta Kembridž

Juče su profesori, istraživači i doktoranti sa odsjeka arheologije Univerziteta Kebmridž iz Velike Britanije obišli istorijske znamenitosti Starog grada i Muzej grada Budve.

Društvo 21-03-2018

Morsko dobro će hitno sanirati objekte oštećene od nevremena

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore kroz svoje nadležnosti ima obavezu da sanira objekte obalne infrastrustrukture u zoni morskog dobra, do čijeg je oštećenja došlo usljed velikih plimnih talasa i nevremena proteklog vikenda. Takve popravke oštećenja biće uvrštene u Plan hitnih sanacija Javnog preduzeća.

Društvo 21-03-2018

Ponovo saobraćajna nezgoda na glavnom bulevaru

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na bulevaru kod Opštine nije bilo povrijeđenih, kazali su za RTB iz budvanske policije.

Kultura 21-03-2018

Književno veče - Njegoš i Ljubiša

Udruženje Paštrovića i prijatelja Paštrovića u Beogradu „Drobni pijesak“ u saradnji sa Kolarčevim narodnim univerzitetom organizuje književno veče povodom 140. godina od smrti Stefana Mitrova Ljubiše, koji je bio znameniti Paštrović i Budvanin.

Kultura 21-03-2018

Predstava "Voz" u četvrtak i petak na sceni u Petrovcu

Novu festivalsku godinu JU „Grad teatar“ najavljuje realizacijom dugoočekivanog projekta u Petrovcu, koji će budvanskoj publici ponovo omogućiti da prati pozorišna ostvarenja regiona u vanfestivalskom periodu.

Društvo 21-03-2018

Danas kiša i snijeg

U Crnoj Gori danas će biti oblačno, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a na sjeveru uglavnom snijeg i susnježica, koji će se u drugom dijelu dana proširiti na planinske predjele centralnog i južnog dijela zemlje.

Društvo 20-03-2018

Sjutra bez struje nekoliko naselja

Zbog planiranih radova na mreži, sjutra će od 11 do 14h, u trajanju od po 30 minuta, bez struje biti naselja Petrovac i Buljarica. U terminu od 12:30 do 15:00 sati bez struje će biti naselja: Ninavex, Adok, Sveta Petka, CDS, Lugovi, Velji Vinogradi, Podkošljun, Bim slavija, Vile zeps, Lazi, Slovenska plaža, Brajići, Stanišići, Pobori, Gornji Pobori, Lapčići, Mažići i Markovići.

Sport 20-03-2018

Pobjeda crnogorskih vaterpolista

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore pobijedila je danas u Podgorici selekciju Srbije 11:8 (3:2, 4:2, 1:1 i 3:3), u utakmici petog kola A grupe preliminarne faze Svjetske lige.

Kultura 20-03-2018

Samo od srećnih mladih ljudi rastu srećni odrasli ljudi

Svjetski dan pozorišta za djecu i mlade proslavlja se danas širom planete pod motom Međunarodne asocijacije pozorišta za djecu i mlade (ASSITEJ) – „Povedite dijete u pozorište danas“ (Take a child to the theatre today).

Kultura 20-03-2018

Promocija romana "Sura gora" Radojice Radovića

U organizaciji Nip Art Press iz Budve, u petak 23. marta u 19 sati, u press centru hotela Tre Canne u Budvi, biće predstavljen roman Sura gora, književnika Radojice Radovića sa Cetinja.

Reklame