ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

Društvo 11-07-2014

Blažo Radoman na čelu Grad teatra Budva

Na trećoj sjednici Savjeta Grada - teatra većinom glasova za v.d. izvršnog direktora ove ustanove izabran je mr Blažo Radoman, diplomirani ekonomista iz Budve, dok je dosadašnji direktor Merin Smailagić imenovan za v.d. umjetničkog direktora. Na poslednjoj sjednici SO Budva, Merin Smailagić je imenovan i za predsjednika Savjeta JU "Narodna biblioteka Budve", a usvojena su i sva strateška dokumenta JU "Grad teatar".

Društvo 11-07-2014

EPCG obavještenje

Tokom predstojećih praznika (13, 14, 15. 07. 2014.) u svim Elektrodistribucijama u Crnoj Gori biće organizovana cjelodnevna dežurstva.

Društvo 11-07-2014

Rampe za osobe sa invaliditetom na crnogorksim plažama

U saradnji sa Udruženjima paraplegičara iz Budve i Kotora, a u cilju unapređenja turističke ponude na crnogorskom primorju i obezbjeđivanja što boljih uslova za pristup obali svim građanima i turistima, Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom privodi kraju radove na montaži i postavljanju silaznih rampi u more i platoa za sunčanje za lica sa posebnim potrebama.

Kultura 11-07-2014

Grad teatar: Najava programa za subotu, 12. i nedjelju 13. jul

Dramski program: U subotu, 12. jula, na sceni na Svetom Stefanu sa početkom u 22 časa biće po drugi put izvedena prva ovogodišnja koprodukcija „Grada teatra“, predstava „Amadeus“, koju po tekstu Pitera Šefera režira Dora Ruždjak-Podolski. JU „Grad teatar“ predstavu radi u saradnji sa Gradskim dramskim kazalištem "Gavella" iz Zagreba i fondom „Heartefact“ iz Beograda.

Kultura 11-07-2014

Izložba “Brodice i dame” slikarke Ivane Prlinčević

U galeriji Marko K. Gregović u Petrovcu u utorak, 15. jula, sa početkom u 21h biće otvorena izložba pod nazivom “Brodice i dame” slikarke Ivane Prlinčević.

Kultura 11-07-2014

Hadrijanovi memoari u izdanju Nove knjige

Ljubitelji djela klasične svjetske književnosti ponovo, poslije duže vremena na tržištu mogu naći roman Hadrijanovi memoari, u izdanju izdavačke kuće Nova knjiga, koja je dobila ekskluzivna prava za objavljivanje remek-djela jedne od najupečatljivijih književnica modernog doba Margerit Jursenar.

Zanimljivosti 11-07-2014

Recepti: Sladoled od kafe

Kultura 11-07-2014

Grad teatar: „Amadeus“ odložen za večeras

Budući da vremenski uslovi nisu dozvolili da se sinoć održi prva premijera ovogodišnjeg festivala, predstava „Amadeus“, koju Grad teatar radi u saradnji sa GDK „Gavella“ iz Zagreba i „Heartfakt“ fondacije iz Beograda, premijera je odložena za večeras, petak, 11. jula u 22 časa na sceni na Svetom Stefanu.

Društvo 11-07-2014

Kažnjen budvanski taksista

Nakon što su Azerbejdžancu naplatili čak 117 eura za vožnju od Budve do Kotora, Komunalna policija oduzela je juče vozilo budvanskog taksi udruženja “Allo taxi” i izrekla 1500 eura kazne firmi jer je konstatovano da je vozilo radilo mimo pravila.

Društvo 11-07-2014

After beach parties počinju 15. jula

Peto izdanje festivala After Beach Parties i ove godine biće održano na brojnim lokacijama širom crnogorskog primorja i trajaće od 15. jula do 15. avgusta.

Društvo 11-07-2014

Popodne prestanak padavina

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno i kišovito, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

Društvo 11-07-2014

Nebojši Šćekiću produžen mandat u Sava Montenegro osiguranju

Upravni odbor je ocijenio da je na osnovu odličnih rezultata rada Nebojše Šćekića, Sava Montenegro AD veoma uspješno poslovalo u proteklom periodu, i da se na tome temelji odluka o produženju mandata za još pet godina.

Društvo 11-07-2014

Poklon cijena jednodnevnih ulaznica i kompleta do ponoći

Ograničen kontigent jednodnevnih ulaznica za Sea Dance Festival po promo cijeni od svega 17,99 EUR za prvi dan festivala, odnosno 12,99 EUR za drugi i treći dan Sea Dance Festivala, biće u prodaji do petka u ponoć.

Društvo 11-07-2014

Od utorka organizovan prevoz iz Podgorice i Nikšića ka Jazu

Sea Dance objavljuje organizovani autobuski prevoz od Podgorice i Nikšića ka plaži Jaz u vrijeme trajanja festivala, koji će se odvijati svakodnevno od 15. do 17. jula.

Reklame