ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

20-04-2024

Radunović: Pravi derbi, zanimljiva utakmica; Radović: Presudilo je iskustvo Budve

Odbojkaši Budve poveli su u finalnoj seriji 2:1, nakon što su slavili protiv Budućnosti rezultatom 3:1 (22:25, 25:15, 25:16, 25:19) u 3. utakmici finala plej ofa EPCG Superlige. Nakon meča za RTCG utiske su podijelili kapiteni i treneri ekipa.

Foto: RTCG

"Očekivali smo ovakav meč poslije poraza u Podgorici. Ovo je pravi derbi, utakmica puna intenziteta, zanimljivih poena. Ušli smo malo nervozno u meč, ali kasnije smo došli do svoje igre i uspostavili naš sistem i došli do pobjede. Želimo da nastavimo u ovom ritmu i u narednom meču u Podgorici i da dođemo do pobjede" kazao je kapiten Budve, Balša Radunović.

Odlično su gosti iz Podgorice otvorili meč, potom stali, ali ipak su na kraju došli do prvog seta.

"Na kraju je presudilo njihovo iskustvo i veća želja za pobjedom. Na nama je da u ovih narednih par dana razmotrimo neke stvari kako bismo se popravili u narednoj utakmici. Prijem je bio problematičan, moramo da poradimo na prijemu servisa" rekao je nakon meča kapiten Budućnosti, Nikola Radović.

Svjestan je trener Budućnosti, Dejan Radić da je njegov tim nakon prvog seta izgubio fokus.

"Odlično smo ušli u meč, bez straha. Ponosan sam na ekipu kako je otvorila duel, na kraju ipak ostaje gorak utisak. Nakon prvog seta izgubili smo fokus, kao da smo se uplašili. Pokušavali smo da vratimo, ali nije išlo. Ostaje nam da se pripremimo za sljedeći meč, da odmorimo malo i da se pripremimo za srijedu".

Igrom svog tima nije bio zadovoljan šef stručnog štaba Budve, Miljan Bošković.

"Teška utakmica, prvo bih se osvrnuo na otvaranje utakmice, djelovalo je da smo u ozbiljnoj krizi poslije poraza u Podgorici, ali smo se na kraju izvukli. Nisam zadovoljan igrom u večerašnjem meču, nismo pokazali onu igru koju možemo, ali na kraju pobjeda, ostaje da se spremimo za taj naredni meč u Podgorici" zaključio je Bošković.


Izvor: RTCG