ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

25-04-2024

(VIDEO) Dr Božidar Vujičić prvi predao listu: Želimo da građani Budve dobiju mnogo bolju vlast

Grupa birača "Građanska akcija - dr Božidar Vujičić - Za stvarne promjene" danas je prva predala listu za predstojeće izbore koji su zakazani za 26. maj.

Društvo 25-04-2024

Konferencija WRECKS4ALL 2.0 "Budućnost jadranske prošlosti oduševila Crnu Goru

Lideri podvodne arheologije svih jadranskih država okupili su se u Kotoru kako bi predstavili projekte sa temom podvodne kulturne baštine i razvoja održivog turizma. Brojna zainteresovana internacionalna publika i predstavnici institucija zaronili su u budućnost jadranske prošlosti.

25-04-2024

Od toplotnog udara ove godine umrlo 30 ljudi

Na Tajandu je ove godine od toplotnog udara umrlo 30 ljudi, saopštili su zvaničnici te države.

Politika 25-04-2024

MUP otvorio e-mail adresu za eventualne nepravilnosti vezane za vođenje biračkog spiska u opštinama Budva i Andrijevica

Uoči predstojećih lokalnih izbora u Budvi i Andrijevici, Ministarstvo unutrašnjih poslova otvorilo je novu e-mail adresu [email protected] .

Društvo 25-04-2024

(FOTO) Čitaoci šalju: Zbog nesavjesnog odlaganja otpada onemogućen prolaz stepenicama u Babinom Dolu

Čitalac našeg portala ukazao je na problem koji je, kako ističe, prisutan već par nedjelja u naselju Babin Do. Zbog otpada koje nesavjesni građani ostavljaju iza sebe, onemogućen je prolaz stepenicama za djecu i ostale pješake.

Sport 25-04-2024

Kapiten KK Magic Basket Vuk Vujnić postigao odličan rezultat na prvenstvenoj utakmici

Vuk Vujnić, kapiten pionirske selekcije Košarkaškog kluba Magic Basket postigao je na prvenstvenoj utakmici protiv ekipe KK Risan 50 poena i još jednom potvrdio da se ove sezone nalazi u dobroj formi.

Društvo 25-04-2024

Sjutra promjenljivo oblačno, do 20 stepeni

Sjutra promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a uglavnom od sredine dana ponegdje slaba kiša.

Društvo 25-04-2024

Normalizacija vodosnabdijevanja u Starom gradu danas oko 17h

Zbog otežanih okolnosti pri završnim radovima na sanaciji cijevi, normalizacija u sistemu snabdijevanja potrošača u Starom gradu biće uspostavljena danas oko 17 sati, saopšteno je iz Vodovoda Budva.

25-04-2024

Pogledajte emisiju “Okrugli sto”

“Budva kakvu želim “, bila je tema sinoćnje emisije u kojoj su gosti bili selektorka festivalskog programa “Grad teatra” i profesorica književnosti Svetlana Ivanović, građanski aktivista Vladimir Kalezić i predsjednik Udruženja ugostitelja Aleksandar Jovanović.

Sport 25-04-2024

Petrovac domaćin SP u šahu

Petrovac će od 25. oktobra do 4. novembra biti domaćin trećeg IBSA Svjetskog pojedinačnog prvenstva u šahu za osobe bez i sa smetnjama vida, saopšteno je iz Paraolimpijskog komiteta (POK).

Kultura 25-04-2024

Koncert „Ljubavna priča” sjutra u Modernoj galeriji

Koncert “Ljubavna priča” umjetnika iz Sankt Peterburga, Marina Maslova i Aleksej Jankojt, u organizaciji JU Muzeji i galerije Budve, održaće se u petak 26. aprila u Modernoj galeriji „Jovo Ivanović” sa početkom u 19 časova.

Politika 25-04-2024

DPS Budva: Usvojena pobjednička lista ,,Budva može bolje” prof. dr Nikola Milović, evo ko su budući odbornici

Opštinski odbor DPS-a Budva usvojio je, pobjedničku izbornu listu "Budva može bolje!" prof. dr Nikole Milovića, koja će nastupiti na predstojećim lokalnim izborima 26. maja, saopšteno je iz te partije.

Društvo 25-04-2024

(VIDEO) „Dan bez otpada“ u očima učenika JU OŠ „Stefan Mitrov Ljubiša“

Članovi eko sekcije Osnovne škole „Stefan Mitrov Ljubiša“ iz Budve, zajedno sa učenicima Osnovne škole „Železniki“ iz Slovenije, napravili su zajednički video na temu „Dan bez otpada“.

Društvo 25-04-2024

Kvar na vodovodnoj mreži u Kamenovu: Korisnici bez vode do 16 sati

Zbog kvara na vodovodnoj mreži, na lokalitetu Kamenovo, korisnici u naseljima Vrijesno, Kamenovo, Pržno do granične linije - park Miločer, neće imati vodu danas do 16 sati, saopšteno je iz budvanskog Vodovoda.

Društvo 25-04-2024

NVO „Sačuvajmo život”: Tribina o (anti)stigmatizaciji oboljelih od demencije

NVO „Sačuvajmo život” organizuje još jednu psihološku tribinu koja će se održati u petak 26. aprila u sali Skupštine opštine Budva.