ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

22-04-2024

Prvo mjesto za juniore Budvanske rivijere na prvenstvu CG u Kotoru

Dječaci PVK "Budvanska rivijera" 2012. godišta i mlađi su, na upravo završenom prvenstvu CG, u Kotoru, osvojili prvo mjesto i okitili se zlatnim medaljama i peharom za najbolju ekipu.



"Uz veliku podršku sa tribina, kojima se ovom prilikom zahvaljujemo, još jedan pehar za najbolju ekipu dolazi u naš grad, u vitrine našeg kluba", saopštreno je iz PVK kluba "Budvanska rivijera".

Oni su u polufinalu savladali dosadašnjeg prvaka, ekipu Mladosti iz Bijele, u drami. U regularnom dijelu utakmice postigli su gol u zadnjoj sekundi i time utakmicu uveli u peterce, gdje su boljim izvođenjem ušli u finale.

U finalu su savladali ekipu Verde iz Podgorice , od kojih su u grupi ranije izgubili .

"Dječaci su, svi do jednog, dali sve od sebe i pobijedili smo 9:7.Nastavljamo sa radom, jer nas u sljedećem periodu očekuju novi turniri za ostale generacije i iskreno se nadamo da će medalja i pehara biti još", kazali su iz kluba.



„Naši mladi vaterpolisti su krenuli stopama starijih drugara PVK Budva. Dječaci 2012. godišta i mlađi su na upravo završenom prvenstvu CG, u Kotoru, osvojili prvo mjesto i okitili se zlatnim medaljama i peharom za najbolju ekipu. Uz veliku podršku sa tribina, kojima se ovom prilikom zahvaljujemo, još jedan pehar za najbolju ekipu dolazi u naš grad, u vitrine našeg kluba. U polufinalu smo savladali dosadašnjeg prvaka, ekipu Mladosti iz Bijele u drami. U regularnom dijelu utakmice postigli smo gol u zadnjoj sekundi i time utakmicu uveli u peterce, gdje smo boljim izvođenjem ušli u finale. U finalu smo savladali ekipu Verde iz Podgorice, od koje smo u grupi ranije izgubili. Dječaci su, svi do jednog, dali sve od sebe i pobijedili smo 9:7. Nastavljamo sa radom jer nas u sledećem periodu očekuju novi turniri za ostale generacije i iskreno se nadamo da će medalja i pehara biti još”, kazali su treneri Miloš Midorović i Marko Zenović.