ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

26-04-2024

Promocija ponude Budve na Međunarodnom sajamu turizma u Sarajevu

Predstavnice Turističke organizacije opštine Budva ovih dana promovišu sezonsku ponudu destinacije, budvanski hotelski i privatni smještaj, kao i nastupajuće manifestacije u Budvi na Međunarodnom sajamu turizma - SARAJEVO DESTINATION FESTIVAL, koji se završava sjutra u Sarajevu.


Foto: TO Budva

"SARAJEVO DESTINATION FESTIVAL & TRAVEL FEST je mjesto okupljanja turističkih organizacija i cjelokupne turističke industrije u cilju promocije pojedinačnih turističkih destinacija zemalja regiona, Balkana i Evrope. Crnu Goru su predstavljale sve lokalne organizacije sa primorja i pojedine sa sjevera u organizaciji i na štandu NTO CG", saopšteno je iz TO Budva.

Kako su kazali, sajamsko predstavljanje je podrazumijevalo i B2B interakcije uz ideju da ovo bude mjesto povezivanja regionalnih turističkih partnera i organizacija, te platforma za neposredno povezivanje turističkih agencija, kompanija i krajnjih korisnika – putnika.

"Tokom trajanja sajma organizovane su pojedinačne promocije zemalja učesnica, kroz prezentacije, gastronomske, folklorne, muzičke i druge sadržaje.

Konferencije i stručna predavanja su bili sadržaji ovog sajma, kao i održavanje radionica poznatih kuvara, vodiča, recepcionera, agenata, novinara, blogera i drugih stručnjaka iz oblasti cjelokupne industrije turizma", zaključuje se u saopštenju.