ENG | MNE

 
Smještaj Rent-a-car Izleti

Traži smještaj


Budva Online preporučuje

 • Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon - uživajte u odmoru na plaži! Hotel Poseidon se nalazi direktno na plaži Jaz.

 • Apartmani Vidikovac

  Apartmani Vidikovac

  Luksuzni apartmani sa pogledom na more

 • Apartmani Ivanović

  Apartmani Ivanović

  U srcu Budve, na samo 3 minuta hoda od Starog grada Budva. Novi apartmani Ivanovic Budva vas očekuju!

Budva Online Smještaj


Budva Online Smještaj


 • Budva danas igra za titulu

  Danas se igra treća utakmica finalne serije plej ofa Prve lige Crne Gore za odbojkaše. Ekipa Budve ugostiće ekipu Budućnost Capital Plaza u Mediteranskom sportskom centru Budva sa početkom u 18 časova.

 • Moskva: Zlato za Bojanu Gojković

  Bojana Gojković je osvojila zlatnu medalju na prestižnom međunarodnom bokserskom turniru "Sofija Očigava" u Moskvi.

 • Srećan Uskrs

  Vjernici koji vrijeme računaju po Gregorijanskom kalendaru danas objeležavaju uskrsnuće Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobjedu života nad smrću.

 • Carević čestitao katolički Uskrs

  Povodom Uskrsa, svim sugrađanima katoličke vjeroispovjesti i onima koji po gregorijanskom kalendaru slave ovaj radosni hrišćanski praznik u ime Opštine i u lično ime predsjednik Opštine Budva Marko Carević želi srećan i blagoslovljen Uskrs.

 • Budvanske Demokrate čestitaju katolički Uskrs

  Opštinski odbor Demokrata Budve je povodom najradosnijeg katoličkog praznika Uskrsa uputio srdačne čestitke sveštenstvu i svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti u Crnoj Gori.

 • Predsjednik SO Budva Krsto Radović čestitao Uskrs

  Povodom Uskrsa, u ime Skupštine opštine Budva i u svoje lično ime, predsjednik SO Budva Krsto Radović svim vjernicima rimokatoličke vjeroispovjesti čestitao je Uskrs, sa najboljim željama da ga proslave u dobrom zdravlju, sreći i zadovoljstvu koje donosi najveći hrišćanski praznik.

 • Izabran novi opštinski odbor i predsjednik SNP-a Budva

  U skladu sa odlukama Glavnog odbora SNP CG juče je u Budvi održana Izborna konferencija opštinske organizacije SNP, na kojoj je izabran novi opštinski odbor i predsjednik.

 • Kupovina vlastitog stana je “obično grozna investicija”

  Mnogi će vam reći da je kupovina stana ili kuće dobra investicija, ali “to ne može biti dalje od istine”.

 • Na Budvanskoj rivijeri trenutno boravi 6.719 turista

  Na budvanskoj rivijeri trenutno boravi 6.719 turista, većinom stranih. Iz Turističke organizacije Budva (TOB) su saopštili da je od ukupnog broja gostiju, stranih 6.444 dok je domaćih gostiju 284.

 • Danas potpisivanje peticije za obnovu manastira i očuvanje krstionice na Miholjskoj prevlaci

  Vjernici koji brane krstionicu na Miholjskoj Prevlaci danas će na trgovima Tivta, Kotora, Herceg Novog i Budve organizovaće potpisivanje peticije kojom traže obnovu manastira i očuvanje krstionice.


Budva Online - Budva, Crna Gora

U Budvi će potpisivanje peticije biti organizovano od 9 do 19 časova ispred hotela Mogren. Peticija će se u Tivtu potpisivati na Trgu Magnolija od 9 do 12 časova i na gradskoj rivi Pine od 14 do 19 časova. U Kotoru kod kamenog kioska od 9 do 19 časova. U Herceg Novom na Trgu Nikole Đurkovića od 9 do 19 časova. Vjernici ističu da je cilj inicijative dobijanje građevinske dozvole za obnovu koju Mitropolija crnogorsko primorska čeka još od 2012. godine. „Na 800- tu godišnjicu osnivanja Zetske episkopije, vjerni narod Boke zahtijeva obnovu manastira Svetog Arhangela Mihaila na Miholjskoj Prevlaci. Evropska povelja o ljudskim pravima i slobodama, kao i svi domaći pravni akti garantuju građanima pravo na slobodu ispovijedanja vjere na njihovom istorijskom- kultnom mjestu“, ističe se u tekstu peticije koja će se potpisivati u Boki.

Sobe i apartmani

Privatni smještaj na budvanskoj rivijeri od soba, apartmana, kuća za odmor do luksuznih vila. Rezervišite smještaj direktno sa vlasnikom.

Hoteli

Pronadjite apartman u hotelu u blizini mora, sobu sa pogledom na more, luksuzni apartman ili samo jeftini hotel na budvanskoj rivijeri.


Specijalne ponude i paketi 2012

Budva Online - Budva, Crna Gora

Egzotični pejzaži ne moraju uvijek biti daleki i nepristupačni. U srcu Jadranske obale Crne Gore čeka Vas Budva i Vaš odmor za pamćenje može da počne. Ovaj portal je stvoren da Vas upozna sa turističkom ponudom budvanske rivijere. Saznajte više o lokalnim atrakcijama, destinacijama, mogućnostima za ljetovanje, hotelima, privatnom smjestaju, specijalnim ponudama...
Budva.com želi Vam ugodan boravak na budvanskoj rivijeri!

Budva.com EventsBudva.com je jedan od najboljih sajtova za online smeštaj i rezervacije u Crnoj Gori još od 1999. godine.

 

Budva.com vam nudi veliki izbor smestaja na Budvanska rivijera Crna Gora. Pronadjite i rezervisite hotel ili privatni smestaj Budva na pjenu od mora: Budva, Becici, Rafailovici, Przno, Maestral, Sveti Stefan, Petrovac... Naci cete najbolju cenu za sezonu 2012!

 

Reklame

Close