ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Uslovi korištenja

Uslovi korištenja

Internet portal Budva.com

Svako korištenje portala www.budva.com podložno je niže navedenim uslovima.

Sadržaji objavljeni na web stranici www.budva.com ne smiju se mijenjati, kopirati, slati, prikazivati, objavljivati, reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez  pismenog pristanka kompanije Minmedia doo Budva.

Minmedia ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) ii neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela portala, bez dozvole ili potpisa vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Dokumenti, informacije i podaci objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštovanje autorskih i svojinskih prava.

Korišćenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvata sve rizike koji nastaju korišćenjem ove web stanice i prihvata korišćenje sadržaja ove web stranice isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Linkovi ka drugim internet stranicama

Minmedia se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili biti vezana za korišćenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika upotrebom ili zloupotrebom sadržaja ove web stranice, kao i za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi sa upotrebom ili zloupotrebom korišćenja sadržaja ove web stranice.

Ova web stranica sadrži i dokumenta, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Minmedia nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopšte, te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući, tačnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

Autorska prava

Ukoliko smatrate da je Minmedia doo povredila Vaša autorska prava, molimo Vas da nas obavijestite o tome na našu email adresu i slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biti uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Zaštita privatnosti

Minmedia se obavezuje da će poštovati anonimnost i privatnost korisnika ove web stranice. Portal Budva.com i Minmedia može prikupljati lične podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi Minmedia doo. Minmedia će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga na zadovoljstvo korisnika.

Minmedia se obavezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika. Informacija o korisniku nije dostupna nikome osim dijelu zaposlenih u kompaniji Minmedia doo, koji tu informaciju trebaju u redovnom izvršenju njihovih radnih obaveza. Koristeći ovaj sajt, korisnik naznačava da prihvata naznačenu politiku privatnosti.

Minmedia zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Poruke Budva.com i sponzori

Minmedia može registrovanim korisnicima povremeno poslati obaveštenja Budva.com portala i sponzora.