ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Smještaj >> Za vlasnike smještaja

Za vlasnike smještaja


Koje su prednosti oglašavanja na www.budva.com?

Budvanski portal No.1 - www.budva.com se visoko kotira na vodećim internet pretraživačima a prosječan broj posjeta sajta na godišnjem nivou je 300.000! (Google Analytics).

Uhodan sistem koji garantuje uspjeh - www.budva.com je poznat po katalogu smještaja, u toku 12 godina postojanja pružao je turistima širom svijeta uvid u ponudu smještaja na budvanskoj rivijeri.

User friendly - Sadržaj sajta je pristupačan, navigacija jednostavna a informacije prilagođene interesovanju posjetilaca.

Većina posjetioca sajta su Vaši potencijalni gosti, priika koju ne treba propustiti!

Kako početi?

Većina smještajnih objekata na sajtu oglašava se putem “Osnovnog paketa”.

Da uvrstite vašu ponudu u katalog smještaja i aktivirate “Osnovni paket” dovoljno je da nas pozovete ili pošaljite e-mail i dobićete upitnik za ispunjavanje podataka o vašem smještajnom objektu. Takođe je potrebno i da nam dostavite fotografije objekta.

Zakupom "Osnovnog paketa" dobijate:

1. Formiranje Vaše strane na sajtu (primjer)
2. Postavljanje u katalog smještaja (primer)
3. Aktivacija u sistem napredne pretrage
4. Aktivacija na mapi smještaja (mapa smještaja)
5. Podrška i ažuriranje

Cijena za 12 mjeseci:

Privatni smještaj: 120€ 

Hoteli: 250€

Minmedia

Minmedia doo Budva, Crna Gora je agencija sa višegodišnjim iskustvom u web dizajnu, grafičkom dizajnu, promociji, fotografiji, izradi radio i tv reklama.Imamo znanje i kreativnost ali prije svega visoki profesionalizam i duboko uvjerenje da je zadovoljstvo naših klijenata naša najbolja preporuka.

Kompanije kao što su Turistička organizacija Budve, Ljetopis Automotive, Vodacom, Mercur i mnoge druge odlučile su se da sarađuju s nama. Pridružite im se.

www.minmedia.me

Kontaktirajte nas

Minmedia doo
Zgrada Akademije znanja
Budva 85310, Crna Gora

Tel: 068-70-73-23