ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

19-12-2014

Velika novogodišnja izložba slika u Queenu

U organizaciji Novinsko izdavačkog preduzeća (NIP) ART-PRESS iz Budve, u subotu, 20. decembra u 20 sati, u galeriji hotela Queen of Montenegro u Bečićima, biće otvorena velika novogodišnja izložba slika, na kojoj će svoje radove predstaviti 20 poznatih akademskih slikara iz Crne Gore, Srbije, Republike Srpske, Makedonije, Bugarske, Hrvatske, Slovenije, Francuske, Rusije i Ukrajine.

Riječ je o slikama jednog broja umjetnika, koji su prethodnih deset godina, izlagali i stvarali u medjunarodnim likovnim kolonijama u ovom poznatom bečićkom hotelu, koji je postao vlasnik velikog broja vrijednih umjetaničkih djela.

Ljubitelji umjetnosti biće u prilici da vide slike: Filipa Jankovića, Ljuba i Bata Brajovića, Vojimira Vlahovića, Voja Tatara, Isidore Dautović, Vesne Sušić, Mikija Radulovića, Miša Vemića, Naoda Zorića, Nikice Raičevića...iz Crne Gore, Željka Durovića, Nikole Žigona, Marije Gužvice, Momira Kneževića, Olge Djordjević, Zdravka Mandića, Dušice Pejič, Olge Djordjević, Aleksandra Cvetkovića ...iz Srbije, Mirijane Savove i Kamena Kisimova iz Bugarske, Goca Božurskog i Aleksandra Fileva iz Makedonije, Radmile Lizdek iz Republike Srpske, Igora Modrića iz Hrvatske, Gregora Pratnekera iz Slovenije, Draga Dedića iz Francuske, Ksenije Abakumove i Valerija Arhipova iz Rusije, Jurija Kovaljenka iz Ukrajine i drugih.

Veliku novogodišnju izložbu slika 20 autora iz zemlje i svijeta u galeriji hotela Queen of Montenegro u Bečićima, otvoriće, poznati crnogorski novinar Bratislav Kokolj, a njihove radove, posjetioci će moći da vide do kraja januara 2015. godine.