ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

17-02-2017

V Skup Udruženja praktičara integrativne medicine

NVO Holistički centar „Harmonija“ iz Kotora, održaće V Skup Udruženja praktičara integrativne medicine u subotu, 18. februara, u zgradi opštine Tivat.

Skup je posvećen savremenim pristupima liječenja, koji podrazumijevaju različite metode kako u dijagnostici tako i u liječenju. Izlagači će govoriti o aktuelnim temama i u 15-minutnimizlaganjima upoznati slušaoce sa integrativnim medicinama: psihoterapijom, homeopatijom, darkfield mikroskopijom, nutriconizmom i kvantnom medicinom, savremenom bioterapijom, bahovim kapima i metodom fraktalnih crteža. Predavači su: dr Lidija Ljubiša Maslovar, dr Vjera L. Usanović, ing.arh, Gordana Ražnjatović, dr Milenka Grujičić Vraneš, bioterapeut Boštjan Fistrić, mr Pavle Jurina, psihoterapeut Maruška Drašković, dr Snežana Tomić, mr Tanja Mitrović, dipl. hem. Ljiljana Krgović.

"Cilj susreta je očuvanje i unapredjenje zdravlja kao prirodnog prava. Slični skupovi su dosad održani u Kotoru, Baru i Podgorici a planirani su edukativni skupovi ovog tipa i u ostalim crnogorskim gradovima. U pripremi je uskoro skup u Budvi. Vidimo se u Tivtu, u subotu, od 10 do 14h, za prisustvo je potrebna samo volja", kazala je Ljiljana Krgović.

Reklame