ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

21-09-2020

Udičari KSR Delfin srebrni na državnom prvenstvu

KSR "Delfin" iz Budve zauzeo je ekipno drugo mjesto i osvojio srebrnu medalju, na juče održanom državnom prvenstvo u sportskom ribolovu iz barke za seniore u Ulcinju, u organizaciji Saveza za sportski ribolov na moru Crne Gore i KSR „Bojana“ Ulcinj.



Na prvenstvu, na kome je učestvovalo jedanest ekipa iz isto toliko klubova, prvo mjesto osvojila je podmlađena ekipa KSR „Ribar" Baošići sa 23 plasmanska (negativna) boda, drugo KSR „Delfin“ Budva sa 25, a treće KSR „Ama“ Kostanjica sa 31 plasmanskim bodom.

"Naša ekipa je učestvovala u sastavu Dejan Cvetković, Ivan Dejanović i Saša Pejović. Saša Pejović je bio i najbolji takmičar pojedinačno sa ulovljenih 6.355 gr. U konačnom ekipnom plasmanu najbolja je bila ekipa „Ribar“ iz Baošića (23 boda). Drugo kao što smo rekli „Delfin“ Budva, sa dva boda zaostatka (odnosno 25 bodova), a dosta ispred trećeplasirane „Ame“ iz Kostanjice koja je imala 31 negativni bod. Takmičare je poslužilo lijepo vrijeme i dosta dobar ulov. Ukupno je ulovljeno preko 40 kg. razne ribe
", kazalo je za portal RTV Budva, sekretar budvanskog kluba, Vladislav Vuković.


Foto: Dejan Cvetković-kapiten sa peharom za osvojeno II mjesto


Foto: Tri prvoplasirane ekipe (Ribar, Delfin i Ama sa rukovodiocima takmičenja) kao i članovi Delfina (Cvetković, Dejanović i Pejović sa predsjednikom Saveza g-dinom Rostovićem).

Pehare i medalje najuspješnijima dodjelio je predsjednik Saveza Mladen Rostović.


Foto: Rezultati takmičenja

Istovremeno Upravni odbor Saveza je na elektronskoj sjednici održanoj danas odlučio da se, zbog izuzetno nepovoljne epidemiološke situacije, naredna državna prvenstva koja su trebala da se održe 26.09. u Baošićima i 04.10. u Herceg Novom odlože.




D.B.