ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

27-11-2014

Turistička ponuda Crne Gore za zimsku sezonu biće predstavljena na Međunarodnom sajmu u Beogradu

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom, predstaviće turističku ponudu za ovogodišnju zimsku sezonu i novogodišnje aranžmane na Međunarodnom sajmu zimskih sportova, turizma i rekreacije „Expo-Zim“, koji se održava od 27-30. novembra u Beogradu.

Ova manifestacija je namijenjena popularizaciji zimskih sportova i pruža mogućnost zainteresovanima da se na početku zimske turističke sezone informišu o aktuelnoj ponudi i cijenama ski centara. Svoju ponudu predstaviće regionalni ski centri iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Bugarske, proizvođači i uvoznici zimske sportske opreme, agencije i brojni drugi.

S obzirom na to da sajam okuplja veliki broj posjetilaca iz cijelog regiona, prilika je i za promociju aranžmana za doček Nove godine u Crnoj Gori.

Na štandu Nacionalne turističke organizacije predstaviće se ski centri Kolašin 1450, Vučje, Savin kuk i Javorovača, lokalne turističke organizacije Žabljaka, Budve i Kotora, HG „Budvanska rivijera“ i turistička agencija Explorer.