ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

09-04-2019

Takmičenje rock bendova u Budvi

Sa ciljem obogaćivanja turističke ponude, ali i pružanja podrške muzičkim grupama, Turistička organizacija opštine Budva 29. aprila organizuje takmičenje rock bendova, kojim svečano započinju ovogodišnje “Karnevalske majske večeri” u Budvi.

Trgovi ispred i unutar Starog grada Budve će se od 29. aprila do 5. maja pretvoriti u podijum za ljubitelje dobre muzike i energije, zahvaljujući raznovrsnom zabavno- muzičkom programu koji su organizatori pripremili za svoje sugrađane i posjetioce.

Posebno mjesto u okviru “Karnevalskih majskih večeri” rezervisano je za rock bendove koji će svoje umijeće pokazati prvog dana manifestacije - 29. aprila na Trgu slikara, sa početkom u 21h.

Najbolji bendovi, koje izabere komisija stručnih lica, biće vrijedno nagrađeni, te trećeplasiranu grupu očekuje novčana nagrada u iznosu od 300 eura, drugoplasirani bend će dobiti 500 eura, dok pobjednik odlazi sa nagradom od 1000 eura.

Što je još važnije, prvoplasirani i drugoplasirani bend kao nagradu dobijaju posebnu priliku da nastupaju i 30. aprila, i to kao predgrupe regionalno poznatom bendu, u sklopu Večeri bajkera.

Prijave za takmičenje traju do 15. aprila, i šalju se na email adresu info@budva.travel, uz video materijal sa nekog od nastupa.
Reklame