ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

01-04-2017

Štrumfastičan dan u bioskopu Cadmus Cineplex

Najmlađi ljubitelji animirane avanture "Štrumfovi" biće u prilici da se pridruže zajedničkom ŠTRUMFOVANJU gdje ih očekuje pregršt zabave!

Štrumfovanje je zakazano 01. aprila sa početkom u 17:00 časova. Sve mališane očekuju pokloni, crtanje po licu, slikanje uz Štrumfastičan štand, kao i crtanje Štrumfova, a najbolji rad biće nagrađen sa dvije besplatne ulaznice za film!

Štrumfovanje će se održati u dječjem kreativnom centru u sklopu bioskopa, a ulaz je za sve posjetioce besplatan.


Za razliku od svojih prethodnika, „Štrumpfovi: Skriveno selo“ u cijelosti je animiran što kompletnom filmu daje potpuno novi izgled i naći će se ne repertoaru bioskopa Cadmus Cineplex od 30. marta.

U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo prije nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo nevjerovatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj istoriji!