ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

02-03-2021

Stevan Mandić objavio novu pjesmu

Budvanski producent Stevan Mandić nedavno se oglasio novom numerom "Arts of living". Ova pjesma dio je projekta "SUPPLICIA II" u koji su, pored našeg sugrađanina, uključena dva inostrana izvođača.


Foto: Jasmina Bigović

Prema Mandićevim riječima, osnovna ideja za pjesmu "Arts of Living" je umijeće življenja i balans u svakodnevnim situacijama. Inspiracija je, kako je dodao, bio ljetnji period i nove životne odluke koje su donijele izazove u njegovu tadašnju statičnu svakodnevicu.

"U prvom planu je donošenje odluka i kako se sa tim nosimo. Pjesma ima velike dinamičke prelaze ne bi li što bolje prikazala odnos između dobrih i loših stvari u životu, našu vječitu borbu i prilagođavanje na date situacije", priča Mandić za naš portal.



(Youtube/Techno Music - No Mercy)

Nova pjesma dio je projekta u kojem su takođe učestvovali Carlo Russo i Tunnelblick 46, izvođači iz Italije i Njemačke. EP "SUPPLICIA II" objavila je izdavačka kuća No Mercy.

"Svako od nas je napravio po jednu traku. U dogovoru sa izdavačkom kućom, odlučili smo da izdamo zajednički projekat koji nam je omogućio da se predstavimo publici iz raznih zemalja, s obzirom da dolazimo sa različitog podneblja", naveo je naš sagovornik.

On je dodao da su u pripremi novi projekti - solo numere, kao i saradnja sa domaćim i inostranim imenima. O tome će, kada dođe do finalizacije, ljubitelji elektronske muzike biti blagovremeno obaviješteni.


M.S.