ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

24-09-2020

Sofija Loren pred kamerama poslije duže pauze

Italijanska glumačka diva, Sofija Loren, zahvaljujući dobroj ponudi Netflixa staće pred kamere i snimiti film nakon što je cijelu deceniju pauzirala. Sofia Loren pristala je snimiti dramu na italijanskom jeziku, pod nazivom "The Life Ahead", koju je režirao njen sin Edoardo Ponti.


Sofija Loren, Foto: Jordan Strauss

"Kada mi je sin ponudio ulogu, bilo je to kao ostvarenje mog najvećeg sna. Nisam se dugo premišljala da li da je prihvatim ili ne. Uživala sam u ulozi gospođe Rose. Ona je snažna, a opet tako krhka. Ona je borac i iz puno me razloga podsjeća na moju majku", otkrila je Sofija Loren za "Deadline".

Slavna oskarovka, koja je zlatnu statuu osvojila za ulogu u filmu "La Ciociara" iz 1960. godine, ovoga puta glumi Jevrejku koja je preživjela holokaust i pomaže djeci preminulih prostituki.

Šuška se kako bi upravo zahvaljujući ovoj novoj ulozi, koju je prihvatila nakon 10 godina pauze, mogla ponovno biti nominovana za Oskara. Televizijska premijera "The Life Ahead" najavljena je za novembar, dok bi svjetska premijera pomenutog filma trebalo da bude u Rimu krajem oktobra.


(Vijesti)