ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

16-08-2017

Sjutra počinje Mali teatar u Petrovcu

Festival dječijih pozorišta, Mali teatar, otvoriće sjutra Dječije pozorište Stanković predstavom Da sam neko u 19.30 h na trgu ispred SD Crvena komuna u Petrovcu.

Svake večeri do 22. avgusta, najmlađi će biti u prilici da pogledaju zanimljivu predstavu.

Tako će u petak gostovati Dejan Đonović sa predstavom Zašto je more slano, u subotu Dramski studio iz Budve izvešće predstavu Trideset minuta sa Anđelom, za nedjelju je predviđena Crvenkapa u izvođenju Branka Ilića, Akrobatika - matematika u izvođenju ARS longa planirana je za ponedjeljak, dok će poslednjeg dana festivala, u utorak biti izvedena predstava po knjiži Sanje Perić, Uživaj dok si dijete.

Organizator manifestacije je Turistička organizacija Budve iz koje ističu da je ovo jedan od najljepših događaja u njihovoj organizaciji u okviru koje brinu o kulturnim potrebama najmlađih turista i sugrađana.

"Festival ima dva podjednako važna cilja - prvi je proširenje turističke ponude Petrovca, koji je i prepoznat kao destinacija za odmor porodičnih ljudi sa djecom, i drugi - razvijanje dječije mašte i kreativnosti", saopštavaju iz Turističke organizacije Budva.

Ulaz za sve predstave je besplatan.