ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

21-08-2014

Sigal vlasnik luksuznog apartmana u Dukljanskim vrtovima

Proslavljeni holivudski glumac akcionih filmova Stiven Sigal postao je zvanično stanovnik Budve, nakon što je postao vlasnik luksuznog apartman u rezidencijalnom kompleksu „Dukljanski vrtovi“ na Zavali.

Vremešni majstor aikidoa, i dalje u formi, na konferenciji za novinare organizovanoj na VIP plaži Dukljanskih vrtova, prihvatio je i direktnu ponudu da svoje vještine pred kamerama pokaže i Savu Bačiću u seriji "Budva na pjenu od mora".

Glumac Milutin Mima Karadžić, koji je kao gost bio na koktelu koji je organizovao američki biznismen Nil Emilfarb, vlasnik "Stratex grupe", koji vodi veliki građevinski projekat na Zavali, uputio je direktnu ponudu Sigalu istakavši da za njega već imaju spremnu ulogu, prenose vijesti.me.

"Pristajem na sve", obećao je Sigal, na šta je Karadžić kroz smijeh odogoviro da bi to bila "jedna dobra tuča sa Bačićem".

Sigal sada na Zavali posjeduje apartman od 150 kvadrata, u koji će moći da se useli na proljeće.

Cijena kvadrata apartmana u Dukljanskim vrtovima je od 6.000 do 8.000 eura, a iz Vrtova nijesu željeli da otkriju da li je glumac kupio apartman, ili mu je poklonjen.