ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

10-07-2020

Serija Peaky Blinders dobila svoju video igru

Dok čekamo izlazak šeste sezone serije Peaky Blinders, u avanturama porodice Šelbi moći ćemo uživati kroz zvaničnu Peaky Blinders video igru.


Foto: Curve Digital

Peaky Blinders Mastermind je igra studija FuturLab koji sarađuje sa kreatorom serije, Stevenom Najtom, kako bi svi elementi bili što vjerniji izvornom sadržaju. Ovo je igra s elementima rješavanja zagonetki, gdje ćete iz ptičije perspektive pratiti šest članova porodice Šelbi, od kojih svaki posjeduje jedinstvene sposobnosti.Kontrola nad svim karakterima vrši se istovremeno i od igrača se zahtijeva izuzetna pažnja tokom igranja sa uspostavljanjem saradnje između članova porodice i sposobnosti koje posjeduju zbog rješavanja problema i napretka kroz priču.

Igra je kreirana u stilu koji se odnosi na vješto razmišljanje protagoniste Tomija, koji ne razmišlja ni o prošlosti, niti o budućnosti, već živi u trenutku, što će se vidjeti tokom igranja. Grafički elementi djeluju zanimljivo i upotpunjeni su odličnom muzikom sa šmekom perioda odigravanja radnje, za šta je zaslužan bend Feverist.

Peaky Blinders Mastermind će biti dostupan za kupovinu putem Steam platforme tokom ljeta ove godine.


Izvor: Noob.ba
Reklame