ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

18-08-2017

Privedeno sedam motociklista

Pripadnici Grupe policije za bezbjednost saobraćaja su u noći između 15.08 i 16.08.2017. godine u vremenskom periodu od 22,00 do 06,00 časova izveli akciju “Motocikl” na području opštine Budva.

Službenici policije su tom prilikom zatekli devet vozača motocikala da upravljaju pod dejstvom alkohola. Od devet procesuiranih vozača, sedam je lišeno slobode i privedeno sudiji za prekršaje u Budvi zbog voženje pod dejstvom alkohola u koncentraciji većoj od 1g/kg.

Lišeni slobode, zbog upravljanja vozilom u alkoholisanom stanju, su: B.M. sa koncetracijom alkohola u krvi od 1,49 g/kg, P.B. sa koncetracijom alkohola u krvi od 1,37 g/kg, V.N. zatečen da upravlja sa koncentracijom od 1,19 g/kg alkohola, I.S. zatečen da upravlja sa koncentraciom od 1,18 g/kg alkohola, V.C. je upravljao vozilom sa koncentracijom od 1,18 g/kg alkohola, M.Đ. je upravljao vozilom sa koncentracijom od 1,17 g/kg alkohola i L.LJ. sa koncetracijom alkohola u krvi od 1,12 g/kg alkohola.

Takođe, ovom prilikom službenici Grupe policije za bezbjednost saobraćaja izdali su prekršajne naloge još petorici vozača putničkih motornih vozila koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola u koncentraciji do 1g/kg.