ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

18-03-2019

Porto Montenegro u petak organizuje sajam sezonskog zapošljavanja

Porto Montenegro organizuje 8. Dan otvorenih vrata - mini sajam sezonskog zapošljavanja, u petak, 22. marta, u prostorijama Porto Montenegro Jahting Kluba (nekadašnji Dom vojske), od 10:00 do 17:00h.

Porto Montenegro i hotel Regent traže preko 250 sezonskih radnika, a Dan otvorenih vrata je namijenjen svima koji žele da budu dio tima koji radi na projektu Porto Montenegro.

"Pruža nam neizmjerno zadovoljstvo činjenica da svake godine Dan otvorenih vrata u Porto Montenegru u prosjeku posjeti tri stotine kandidata, iz svih krajeva Crne Gore, i na licu mjesta imaju priliku da obave intervju za pozicije po njihovom izboru naš tim od dvadesetak kolega će i ove godine biti na raspolaganju kandidatima za razgovor o pozicijama u sektorima marine, bazena Jahting kluba, hrane i pića, maloprodaje, front office-a, transporta i logistike, domaćinstva, pejzažnog uređenja i tehničke službe, kao i pozicijama u okviru hotela Regent Porto Montenegro. Radujemo se unaprijed kako kandidatima koji nam se vraćaju iz godine u godinu, tako i onima koji se prvi put prijavljuju za posao kod nas", istakla je menadžerka za ljudske resurse u kompaniji Adriatic Marinas Sandra Kapičić.

Od kandidata se očekuje da sa sobom ponesu štampanu poslovnu biografiju u nekoliko primjeraka.

Poslodavci traže iskustvo, tehnička znanja i vještine, znanje stranih jezika, međutim često će presuditi i pozitivan stav, ljubav i strast prema profesiji i radu s ljudima, komunikacione sposobnosti ili, jednostavno, lijepi maniri.

"Otvaranjem novog hotelskog krila Baia tokom ovog ljeta se projekat hotela arhitektonski zaokružuje. To je razlog zbog kojeg hotel ove sezone ima 140 otvorenih pozicija, od kojih
će 30% po završetku ljeta dobiti priliku i za zaposlenje tokom cijele godine.  Poziv je otvoren kandidatima sa i bez iskustva a prednost dajemo onima koji imaju želju za profesionalnim razvojem i dijele našu viziju pružanja istinskog gostoprimstva", dodala je
Žana Zeković, direktor ljudskih resursa hotela Regent.

Oba poslodavca koji matično djeluju na projektu marine za superjahte i nautičkog naselja Porto Montenegro, ulažu mnogo napora u edukaciju zaposlenih. Svi koji se pridruže
stručnim timovima imaće priliku da uče od najboljih iz svojih oblasti djelovanja, da stiču znanja i tehničke vještine u internacionalnom okruženju, a pritom rade u luksuznom ambijentu ovog projekta.