ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

11-07-2014

Poklon cijena jednodnevnih ulaznica i kompleta do ponoći

Ograničen kontigent jednodnevnih ulaznica za Sea Dance Festival po promo cijeni od svega 17,99 EUR za prvi dan festivala, odnosno 12,99 EUR za drugi i treći dan Sea Dance Festivala, biće u prodaji do petka u ponoć.

Od subote ujutru cijena jednodnevnih ulaznica za SEA DANCE biće 19,99 EUR za prvi dan festivala, odnosno 14,99 EUR za drugi i treći dan. Takođe, samo do petka u ponoć biće dostupan komplet ulaznica za SEA DANCE po cijeni od 29,99 EUR, dok će od subote ujutru cijena za sva tri dana festivala iznositi 34,99 EUR.

Ulaznice po ovoj posebnoj cijeni dostupne su na 52 najbolje pozicionirana i izabrana prodajna mjesta „Štampe“i „Tobacco S Press-a“u 19 gradova, (detaljan spisak u odeljku "ulaznice" na www.seadancefestival.me), kao i na šalterima 17 filijala Hipotekarne banke, i na još3 dobro poznata prodajna mjesta: PJ "AERO TRAVEL", Turistička agencija Budva, Pivnica „AS“, Trg od oružja, Stari grad Kotor, Montenegro Tourist Service u Podgorici.

Redovna cijena ulaznice za Sea Dance iznosiće 44€.

Za sve one koji žele da budu dio VIP humanitarnog projekta SeaDance festivala, mogu to učiniti kupovinom VIP Gold ulaznice za Sea Dance festival koja se po cijeni od 200 eura može pronaći na svim prodajnim mjestima festivala. VIP Gold ulaznica obezbjeđuje:

-Ulaz na sva tri dana SEA DANCE festivala na Jazu i pristup Dukley VIP Lounge-u, u okviru Sea Dance festivala
- Ulaz na humanitarne večeri BE HUMAN HOSTED BY JAMIROQUAI i BE HUMAN HOSTED BY EXAMPLE koje će biti održane 16. i 17. jula u Dukley Gardens,
- kao i Sea Dance koktel dobrodošlice.

Kompletna dobit od prodaje VIP GOLD ulaznica namijenjena je za pomoć ugroženima od poplava u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.