ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

29-04-2017

Petar Ivković na čelu OO SD Budva

Socijaldemokrate Budve su danas održale redovnu izbornu Konvenciju na kojoj je izabran novi opštinski odbor koji broj 35 članova, dok je za predsjednika odbora izabran Petar Ivković.

"Konvenciji je prisustvovao predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore, Ivan Brajović, koji je izrazio zadovoljstvo radom i postignutim rezultatima budvanskog, ali i ostalih odbora SD-a, kao i evidentnim da se trendom rasta podrške Socijaldemokratama koji će se nastaviti u Novom. Istakao je da je Socijaldemokratama važno da budu što bolji i jači, ali im je još važnije da Crna Gora bude još bolja i uspješnija.

Dosadašnji predsjednik OO SD Budva, Draško Krivokapić je istakao da je zadovoljan učinkom Socijaldemokrata u Budvi u prethodnom periodu, ali je siguran da će Socijaldemokrate sa novim rukovodstvom još jače, snažnije i motivisanije djelovati za dobrobit svih građana Budve.

Novoizabrani predsjednik OO SD Budva, Petar Ivković, predstavio je prioritetne ciljeve SD Budva u narednom periodu i napomenuo da su Socijaldemokrate za relativno kratko vrijeme postale prepoznatljiva partija, koja predstavlja novu, zdravu ponudu na političkom prostoru Budve. Naglasio je da će budvanske Socijaldemokrate u narednom periodu angažovati sav svoj potencijal kako bi se podrška SD-u u ovom gradu nastavila.

Konvenciji su prisustvovali potpredsjednik Mićo Orlandić i članovi Predsjedništva Marija Blagojević i Nermin Bećirović", navodi se u saopštenju Socijaldemokrata Budve.