ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

22-11-2014

Otvoren Hotel Budva

Rekonstruisani hotel Budva otvoren je danas uz prisustvo visokih zvanica.

Kompanija Uniprom, u čijem je vlasništvu hotel Budva, u rekonstrukciju hotela je uložila oko 20 miliona eura.

“Trudili smo se zbog imena, lokacije, tradicije i značaja koji ovaj hotel ima da damo doprinos da se Budva sa razlogom smatra ljepoticom Jadrana, a ne samo naše obale. Projektni zadatak smo izradili sa imperativom da se naglase Mediteran, naša obala i osjećaj mjere i kvalitet,a što Budva zaslužuje i očekuje od svih koji u njoj stvaramo. Koristili smo prednosti i blagodeti koje daje sama priroda, kao i kultura življenja i građenja po kojima je bila decenijama poznata“- rekao je na svečanom otvaranju Veselin Pejović, vlasnik kompanije Uniprom.

U hotelu će biti zaposleno oko 70 turističko-ugostiteljskih radnika prevashodno iz Budve, koji su posebno edukovani za rad u hotelu.

Hotel "Budva" ima u ponudi 77 dvokrevetnih soba visokog kvaliteta, kao i četiri porodične sobe, apartmana. Sve sobe su modernog dizajna, elegantne i opremljene direktnom telefonskom linijom, Wi-Fi internetom, LCD televizorom sa kablovskim programom, mini barom, elektronskim sefom, centralnim klima uređajem i kupatilom sa tuš kabinom i fenom.

U okviru hotela postoje i otvoreni bazen i wellness centar. Hotel će primati goste tokom cijele godine, a u okviru hotela će raditi i autentični restoran sa predivnom terasom koja gleda na more.