ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

22-09-2020

OK Mediteran Bemax Budva u Prvoj ligi za muškarce

Nakon pet sezona, i u godini svog petog rođendana, odbojkaški klub "Mediteran Bemax Budva" je donio odluku da se prijavi za učešće u društvu najboljih, saopšteno je danas na njihovoj zvaničnoj Facebok stranici.


Foto: Facebook/ OK Mediteran Bemax Budva

"Kao prvo želim da iskažem ogromno zadovoljstvo jer smo sa ovim činom zaokružili jednu cijelinu, i to u godini u kojoj slavimo peti klupski rođendan.

Imati nakon ženskog sastava i muški sastav u Prvoj ligi Crne Gore, i to još pored šest mladih kategorija dječaka i djevojčica, je činjenica za veliki ponos i mogu slobodno reći još jedan istorijski momenat za naš klub.

Ono što najviše imponuje je to da ćemo ligu igrati praktično sa svojim pogonom to jest svojom djecom, eventualno pojačani sa par bivših odbojkaša naravno iz Budve koji bi svojim iskustvom pomogli našim golobradim dječacima.

Samo učešće u Prvoj ligi predstavlja svojevrsnu nagradu našim momcima koji su stasali u našem klubu i svojim odnosom kao ponašanjem zaslužili svoje mjesto u društvu najboljih.

Rezultat ostvaren kroz ligu u suštini će biti potpuno nebitan jer glavni cilj će biti, s obzirom na godine našeg sastava, igranje sa starijima kao i boljima od sebe, i na taj način sticanje novog iskustva ali podizanje kvaliteta svakog našeg igrača pojedinačno", kazao je trener pomenutog kluba, Predrag Ćorluka.