ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

15-08-2019

Održana akcija "5 do 12 za Pizanu"

Danas je na gradskom bazenu u Budvi uspješno održana akcija "5 do 12 za Pizanu", koju je pokrenuo Vaterpolo i plivački klub "Budva" uz pomoć roditelja, NVO i mjesnih zajednica.

Direktor Vaterpolo i plivačkog kluba "Budva" Nenad Franeta kazao je za portal RTV Budva, da su zadovoljni današnjom akcijom.

"Akcija je bila uspješna, iako je bila u vrijeme kad većina ljudi ima obaveza na poslu, ali što je najbitnije veliki broj naših starijih sugrađana je došlo i dalo podršku. Podržali su nas i treneri i igrači iz kotora", istakao je Franeta, dodajući da su akciju podržali predstavnici opštinskih sekretarijata i TOB-a.

Cilj ove akcije, bio je, prije svega, kako su kazali organizatori, da se skrene pažnja javnosti, da se ovo vrijedno mjesto sačuva, obnovi, te da mu se zajedničkim zalaganjem vrati stara reputacija.



"Možemo da se tražimo u svakom sportu, ali uvjek će Pizana i ljetnja sezona za svakoga iz Budve biti nešto posebno, istorija Budve, brend koji je nezamjenjiv i neuništiv, i zato vjerujemo da će se sigurno nešto lijepo desiti u budućem periodu za našu Pizanu, za našu djecu za budućnost vaterpola i plivanja u Budvi", poručio je Franeta.