ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

30-12-2016

Novogodišnji ritam, ritam sporta!

Već četiri godine uzastopno, TV Budva i emisija „Ritam sporta“ svojim gledaocima donose pregled, prethodne, sportske godine, a tako će biti i ovog vikenda, odnosno, 31.12 i 01.01.2017. godine. Po riječima urednika i voditelja emisije, Dušana Vujovića, ova godina je bila najzahtjevnija.

„Mimo toga što smo u ovoj godini imali ljenje Olimpijske igre, dogodilo se i prvi put, za 100 i više godina, da imamo dva najveća kontinentalna šampionata u fudbalu – Evropsko prvenstvo i Južno-američko tj Kopa Ameriku. Kada tome dodamo i ostale sportove, biće ovo jedna od najzahtjevnijih Novogodišnjih emisija „Ritam sporta“ ikada. Naravno, uvrstili smo i ostale sportove kao što su snuker, ski skokovi, Moto GP, Formula 1,... uglavnom sve ono što smo pratili i što smo gledali, svakog vikenda smjestili smo u ovu retrospektivu.“

Da li nas očekuje podjednako uzbudljiva 2017. Vujović je rekao:

„Neće, definitivno, biti tako prebukirana kao 2016., ali biće zanimljivih događaja, naročito kada su u pitanju Evropska prvenstva u košarci i odbojci. Takođe, januar mjesec donjeće, kao i uvijek, gust raspored jer ćemo imati Svjetsko prvenstvo u rukometu, Australijan open, a pored svega toga i početak Afričkog kupa nacija, uz, standardne fudbalske i košarkaške mečeve po cijelom kontinentu. Neka naši gledaoci budu uz nas i januara mjeseca, a mi ćemo nastojati da i dalje opravdavamo njihovo povjerenje.“ – zaključio je voditelj i urednik emisije „Ritam sporta“, Dušan Vujović.