ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

30-10-2014

Noć vještica u Porto Montenegru

Povodom obilježavanja globalnog praznika Noć vještica, Porto Montenegro će u petak, 31. oktobra, organizovati cjelodnevni program u nautičkom naselju, kako za najmlađe, tako i za one nešto starije.

Tradicionalno dječje takmičenje u rezbarenju bundeva biće organizovano u restoranu One, sa početkom u 12 sati. Svi zainteresovani tivatski mališani će imati priliku da se oprobaju u rezbarenju bundeva, a autore najkreativnijih radova očekuju pokloni.

Polaznici će tako moći da iskažu svoje umijeće i kreativnost u rezbarenju bundeva raznoraznim likovima i oblicima, kao i da čuju zbog čega je upravo bundeva zaštitni znak Noći vještica i zašto ovaj praznik obožavaju različite generacije širom planete, još od starih Kelta. Sve mališane i njihove roditelje očekuje i degustacija delicija, koje će pripremiti tim restorana One, pite i potaž od bundeve. Takmičenje je besplatno i otvorenog tipa, a namijenjeno je prvenstveno đacima starijih razreda osnovnih škola.

Trka na metlama za djecu i odrasle počinje u 15 sati, na mulu 1. Tvorce najkreativnije i najbrže metle očekuju vrijedne nagrade.

Kostimirana Regent Halloween žurka za starije zakazana je za 19 sati u Library baru u hotelu, na kojoj će biti služeni specijalni Regent kokteli i besplatni Halloween tapasi, a maskenbal povodom Noći vještica u klubu The Clubhouse počinje u 21 sati. Najbolje kostime očekuju nagrade, prenosi radiotivat.me.