ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

01-06-2019

Nike predstavlja opremu crnogorskih olimpijaca

Kao sponzor Crnogorskog olimpiskog komiteta, Nike je obezbijedio za Igre malih zemalja novu opremu za sve crnogorske sportiste učesnike.

Crnogorski Olimpijski tim na Igrama malih zemalja privukao je veliku pažnju, kako medija, tako i stranih sportista i delegacija. Ne samo što su kao domaćini podigli organizaciju na viši nivo, već i svojom jedinstvenom opremom krase Olimpijsko selo i terene.

Kao sponzor Crnogorskog olimpiskog komiteta, Nike je obezbijedio za Igre malih zemalja, novu opremu za sve crnogorske sportiste učesnike. Ova oprema je vizuelno ispunila sva očekivanja, a o udobnosti je suvišno i govoriti.

Nike je najveći sportski brend na svijetu. Uspjeh na tržištu postigao je zahvaljujući raznovrsnosti svojih proizvoda, konstantnim inovacijama i jakoj vezi sa potrošačima, predstavljajući sve uvijek na novi i drugačiji način. Nike brend donosi inspiraciju i inovaciju svim sportistima na svijetu, a kako je Bil Bauerman govorio “Ako imate tijelo, vi ste sportista.”

Igre malih zemalja Evrope su olimpijsko, multi-sportsko takmičenje u kojem učestvuju sportisti malih država evropskog kontinenta od 1985. godine. Održavaju se svake dvije godine i trenutno okupljaju devet zemalja:Andoru, Island, Lihtenštajn, Luksemburg, San Marino, Maltu, Monako, Kipar i Crnu Goru.

Ove godine, grad domaćin igara je Budva i tu će se održati takmičenja u odbojci, odbojci na pijesku, boćanju, tenisu i streljaštvu, u Podgorici plivanje, u Baru u košarci i atletici. Na Cetinju će se održati takmičenje u džudou, dok će u Tivtu nastupiti stonoteniseri.

Naša oprema već je okićena zlatnim medaljama

Izvor: Vijesti

Reklame