ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

01-06-2017

Muzička veza između Katy Perry i Fatboy Slim ipak postoji

Katy Perry je u novi duetski hit sa Nicki Minaj "Swish Swish" umetnula sempl iz mixa čuvenog Britanca "Star 69".

Iako se čini da su američka pop ikona Katy Perry i jedan od najvećih disk džokeja Fatboy Slim muzički nespojivi, slavna pjevačica se postarala da razbije te predrasude.

Ona je u novi duetski hit sa Nicki Minaj "Swish Swish" umetnula sempl iz mixa čuvenog Britanca "Star 69", što je publika prihvatila i više nego dobro.

Zvijezda ovogodišnjeg Sea Dance-a Fatboy Slim nema ništa protiv ovog eksperimenta, čak ima na čemu i da zahvali koleginici.

"Išao sam na posao kada sam prvi put čuo pjesmu "Swish Swish". Zamislio sam se jer je moja sedmogodišnja kćerka najveći fan Katy Perry i sigurno bi bila impresionirana kada bih joj odsvirao ovu stvar. Međutim, to je pošlo za rukom divnoj Katy i zahvalan sam joj što je usrećila moju kćerku", kazao je jedan od pionira big beata.

Britanac će na Jazu nastupiti 14. jula, a publika iz više od 30 zemalja uživaće u megahitovima kao što su “Rockafeller Skank”, "Righ Here, Right Now", "Eat, Sleep, Rave, Repeat", "Weapon of Choice" i mnogim drugim.

Akcija za fanove Sea Dance festivala, "4+1" trajaće samo do ponedjeljka, 5. juna, i u njoj društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice, petu dobija na poklon, obavještavaju iz festivalske organizacije.