ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

18-07-2018

Ministar sporta priredio prijem članovima džiu-džicu reprezentacije

Prijem za članove džiu-džicu reprezentacije ,ujedno i osvajača devet medalja na poslednjem Ep u Poljskoj održano je danas u kabinetu ministra sporta Nikole Janovića.

"Izrazio bih zahvalnost predstvanicima džiu-džicu saveza i takmičarima koji su danas bili gosti Ministarstva sporta koje će uvijek biti tu da nagradi njihova dostignuća. Ovoga puta smo izdvojili 18 hiljada eura za osvajače medalja Evropskog prvenstva u Poljskoj", kazao je Janović.

U ime džiu-džicu reprezentacije minstru se na prijemu i opredjeljenim sredstvima zahvalio i Dejan Vukčević koji je na proteklom Ep u borbama osvojio prvo mjesto.

"Ovo je još jedan pokazatelj da Ministarstvo sporta dobro radi svoj posao i da cijeni rad svih sportista nebitno iz kog sporta dolazili", istakao je Vukčević.

Zlato su osvojili Vuk Dragutinović i Aleksandra Popović dok su srbrene medalje pripale Stefanu Vukotiću, Filipu Pešiću, Lidiji Caković i Mariji Kaljević.

Prijemu u Ministartsvu sporta prisustvoavli su predsjednik džiu-džicu Saveza Ranko Vukotić i selektor Miloš Ašanin koji su ministru Janoviću zahvalili na ukazanoj pomoći i podršci čestitajući i usvajanje novog Zakona o sportu.