ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

23-07-2019

Mikijelj Krapoviću: Ako je Vaš cilj da na ovaj način osporite sve ono što je urađeno u proteklih šest mjeseci, samo nastavite

Legitimno pravo svakog odbornika jeste da insistira na realizaciji projekata predvidjenih planiranim investicionim aktivnostima, a izvještaj o urađenom će biti prezentovan na kraju godine, istakao je u reagovanju na dopis odbornika Demokrata, Dragana Krapovića, sekretar Sekreterijata za investicije, Mladen Mikijelj.


Kako Mikijelj navodi u saopštenju, projekti planirani investicionim aktivnostima za ovu godinu će se svakako uporediti sa onim što je urađeno predhodnih godina.

On ističe i da su vrata njegove kancelarije uvijek otvorena.

"Naročito za one koji svojim dobronamjernim savjetima i sugestijama žele da unaprijede infrastrukturnu sliku u našem gradu, a za takve smatram i Vas, gospodine Krapoviću. Vaš doprinos poboljšanju stanja u Budvi ja neću osporiti, šta više, uvijek ću afirmisati sve ono što je urađeno za dobrobit našeg grada. Ako je Vaš cilj da na ovaj način osporite sve ono što je urađeno u proteklih šest mjeseci, samo nastavite, to je Vaše legitimno pravo", kazao je Mikijelj.

Javnu raspravu, kako dodaje, sigurno neće voditi ni sa kim ko je dobio glas od opozicionog birača u Budvi.

"Bilo da je riječ o odborniku DF-a, Demokrata, Crnogorske, SNP-a, URE, SDP-a. To je moj stav i to je minimum odgovornosti prema svim opozicionim biračima u Budvi. U nadi da ćemo zajedno raditi na ostvarenju planiranih investicionih aktivnosti, pa i projekata koje ste naveli, srdačno Vas pozdravljam", piše u reagovanju sekretara Sekreterijata za investicije, Mladena Mikijelja.